«Παρεξηγηθήκαμε με τον Γονίδη! Τον στεναχώρησα, ντρέπομαι ακόμα και να πάω στο σπίτι του»
Showbiz

«Παρεξηγηθήκαμε με τον Γονίδη! Τον στεναχώρησα, ντρέπομαι ακόμα και να πάω στο σπίτι του»

Παρεξηγήθηκε με τον Σταμάτη Γονίδη, το αποκάλυψε στην κάμερα και εξήγησε τι συνέβη.

Ο λόγος για τον Χάρη Ακριτίδη ο οποίος άνοιξε το νέο του σπίτι στο Happy Day και προέβη σε αποκαλύψεις.

«Το προηγούμενο σπίτι μου κάηκε. Έχουμε αλλάξει σελίδα και έχουμε εκτιμήσει περισσότερο τα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή… Κάηκαν όλα, και μαζί με όσα κάηκαν, κάηκαν μαζί και τα κακά» είπε ο τραγουδιστής.

1680082536681-258539619-akritidis.jpg


Και πρόσθεσε ο Χάρης Ακριτίδης για την παρεξήγηση με τον Σταμάτη Γονίδη: «Με τον Σταμάτη Γονίδη είμαστε αδέλφια. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος και πολύ καλός άνθρωπος. Αφορμή για την παρεξήγησή μας ήταν ένα αυτοκίνητο που σχεδίαζε εκείνος και το έφτιαχνα εγώ, είμαι και μηχανικός αυτοκινήτων... Αυτό δεν τελείωσε ποτέ με αποτέλεσμα να τον στεναχωρήσω γιατί δε μπόρεσα να το παραδώσω μέσα στις ημερομηνίες που έπρεπε».

gonidis.jpg

Σταμάτης Γονίδης


Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή το αυτοκίνητο είναι σχεδόν έτοιμο και παρά την παρεξήγηση που έγινε, θα το τελειώσω και θα του το πάω. Αν το πάρει καλώς, αν όχι, κανένα πρόβλημα. Στεναχώρησα τον φίλο μου, που μου άνοιξε την καρδιά και το σπίτι του, που ήταν να με βαφτίσει. Ντρέπομαι που δε μπόρεσα να φέρω εις πέρας την εμπιστοσύνη που μου έδειξε…. Η βάπτισή μου θα γίνει όταν του παραδώσω το αυτοκίνητο… Ντρέπομαι να πάω και στο σπίτι του».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved