Συγκλονίζει η Αντουλινάκη: «Διέκοψα την εγκυμοσύνη, γιατί δεν ήθελε το παιδί τότε ο σύντροφός μου»
Showbiz

Συγκλονίζει η Αντουλινάκη: «Διέκοψα την εγκυμοσύνη, γιατί δεν ήθελε το παιδί τότε ο σύντροφός μου»

Την απόφαση να μην φέρει στον κόσμο το παιδί που κυοφορούσε καθώς ο τότε σύντροφός της δεν το ήθελε, αποκαλύπτει η Μαρία Αντουλινάκη η οποία τελικά δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν έγινε μητέρα. 

Η ηθοποιός η οποία φέτος έχει αφοσιωθεί στο θέατρο μετά τον μοναδικό ρόλο που ερμήνευσε στις Άγριες Μέλισσες, αποκαλύπτει σε συνέντευξή της σήμερα μία άγνωστη και δύσκολη πτυχή της προσωπικής της ζωής αφού χρειάστηκε να εγκαταλείψει έναν σπουδαίο ρόλο, αυτό της μητρότητας για χάρη του έρωτα που τελικά όμως, έλαβε και αυτός τέλος.

202002241120470.0264_MARIA_ANTOYLINAKI_23022020-(1).jpg

Φτάσατε ποτέ κοντά στο να κάνετε ένα παιδί;

Ναι, φυσικά. Διέκοψα όμως την εγκυμοσύνη, γιατί δεν ήθελε το παιδί τότε ο σύντροφός μου. Μετά από αυτό, δεν με ενδιέφερε ούτε η σχέση. Όταν μετά από δέκα χρόνια σχέσης, ο άνθρωπος αυτός δεν ήθελε το παιδί, κατάλαβα ότι δεν θέλει ούτε εμένα. Άρα πήρα την απόφαση να χωρίσω.

Σκεφτήκατε να κρατήσετε το παιδί και να το μεγαλώσετε μόνη σας;

Το σκέφτηκα, αλλά ήμουν σε οικονομική ανέχεια, ήμουν πολύ δύσκολα. Δεν είχα ούτε την οικογένειά μου να με στηρίξει, για να κρατήσω μόνη μου αυτό το παιδί, κάτι που θα το ήθελα. Νομίζω τώρα έτσι όπως το σκέφτομαι, ευτυχώς που δεν το κράτησα μόνη μου, γιατί όταν φέρνεις ένα παιδί, θα πρέπει να μπορείς να του προσφέρεις τα βασικά. Εγώ πέρασα στιγμές που δεν είχα εγώ να φάω, τι θα γινόταν με αυτό το παιδί; Δεν ζούμε σε ένα κράτος πρόνοιας που να στηρίζει τις ανύπαντρες μητέρες με επιδόματα, ώστε να μπορούν να επιβιώσουν.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved