Πολύνα Γκιωνάκη: Η βία από πρώην σύντροφό της και η συγκλονιστική περιγραφή
Showbiz

Πολύνα Γκιωνάκη: Η βία από πρώην σύντροφό της και η συγκλονιστική περιγραφή

Για το περιστατικό βίας που έζησε στα χέρια πρώην συντροφού της, εκείνες τις στιγμές και πώς κατάφερε να ξεφύγει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Πολύνα Γκιωνάκη.

Εσείς είχατε υποστεί βία από σύντροφό σας, πού βρήκατε το θάρρος να το καταγγείλετε δημόσια;

Όταν συνέβη, η πρώτη μου κίνηση ήταν να πάω στο νοσοκομείο, μετά να μιλήσω με δικηγόρο και μετά από ένα τρίμηνο αποφάσισα να μιλήσω δημόσια.

gkionakis-(9).jpg

Ήταν αλήθεια ότι ο άνθρωπος αυτός προσπάθησε να σας πνίξει;

Ναι, προσπάθησε να με πνίξει. Τότε αποφάσισα να φύγω.

Πώς ξεφύγατε από τα χέρια του;

Καθόμουν σε μια πολυθρόνα και είχαμε μια διαφωνία, γιατί δεν δέχτηκα να παίξω στο θεατρικό έργο που μου πρότεινε. Όπως καθόμουν, όρμησε πάνω μου και έβαλε τα χέρια του στον λαιμό μου. Όταν τον είδα από πάνω μου να προσπαθεί να με πνίξει, το μόνο που σκέφτηκα, ήταν πώς θα γλιτώσω. Άρχισα τότε να γλιστράω προς το πάτωμα ώστε να φύγω από τα χέρια του, αλλά μου έδωσε μια δυνατή και χτύπησα το κεφάλι μου πίσω. Γλίστρησα τελικά από την πολυθρόνα και έτρεξα. Τότε του είπα ότι φεύγω για μια ώρα να πάω σε μια φίλη μου και επιστρέφω. Σαφώς δεν επέστρεψα ποτέ, του είπα απλά ένα ψέμα για να βρω τρόπο να βγω από το σπίτι.

Φοβηθήκατε ότι μπορεί να σας σκοτώσει;

Αυτό φοβήθηκα και έφυγα. Δεν ήθελε να με σκοτώσει σε καμία περίπτωση. Νευρίασε πολύ είχε μάθει στη ζωή του να είναι βίαιος και να τον υπακούν όλοι, έτσι όταν του έφερνες αντίρρηση, γινόταν απρόβλεπτος.

gkionakis-(4).jpg

Σας ζήτησε ποτέ συγγνώμη;

Όχι αυτοί οι άνθρωποι δεν ζητούν ποτέ συγγνώμη. Εγώ τον απέφευγα για δυο χρόνια που πήγαινα σε ψυχολόγο και δεν ήμουν καλά. Μετά από τρία χρόνια που τον συνάντησα τυχαία μου είπε «έλα μωρέ έπαθα μια υστερία και το έκανες θέμα».

Τι συμβουλεύετε τις γυναίκες;

Να μην πιστεύουν όταν κάποιος τους φέρεται βίαια και τους λέει ότι δεν θα ξαναγίνει. Θα ξαναγίνει και θα είναι πολύ πιο έντονο γι’ αυτό να απευθυνθούν στο κέντρο κακοποίησης γυναικών.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved