Σόμμερ – Παπαδάκη: Τα δώρα που ζήτησαν τα παιδιά τους και το οικογενειακό ταξίδι στις γιορτές
Showbiz

Σόμμερ – Παπαδάκη: Τα δώρα που ζήτησαν τα παιδιά τους και το οικογενειακό ταξίδι στις γιορτές

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη μίλησε στο MEGA Καλημέρα για τα παιδιά τους, τις γιορτές που έρχονται και αποκάλυψαν το οικογενειακό ταξίδι που θα κάνουν. 

«Η μικρή μας από τον Άη Βασίλη ζήτησε γάλα και ύπνο, ο Ιάσωνας ζήτησε ένα φορτηγό με δεινόσαυρους. Από του χρόνου θα ντυθώ Άη Βασίλης για τα παιδιά αλλά δε θέλω να τρομάξουν. Τα πρώτα μας Χριστούγεννα είχαμε πάει ένα ταξίδι στο οποίο ήταν να πάμε για 3 μέρες και κάτσαμε 15».

sommer-valentini.jpg

Όπως λέει η Βαλεντίνη Παπαδάκη:

«Με έπαιρνε η μαμά μου να με ρωτήσει πότε θα γυρίσω από το ταξίδι μου με τον Κώστα. Το ωραιότερο δώρο που μου έχει κάνει είναι τα παιδιά μας. Δεν έχω την ανάγκη από τον Κώστα να μου πάρει κάποιο δώρο, είμαστε οικογένεια πλέον. Στις γιορτές θα πάμε Αράχωβα με τα παιδάκια μας».

kostas_sommer_1698592764_3224352268206994922_180026905.jpg

Το αγαπημένο ζευγάρι αναφέρει:

«Το πρώτο ρεβεγιόν που κάναμε μαζί ήταν το πιο ωραίο, πέτυχα για πρώτη φορά στη ζωή μου το φλουρί. Μπροστά μου δύσκολα θα φλερτάρει κάποιος τη Βαλεντίνη, όποιος το κάνει πρέπει να έχει ένα ειδικό βάρος και θράσος. Θα συζήταγα εύκολα να κάνω κάτι τηλεοπτικό μαζί της, αρκεί να βρεθεί ο χρόνος».

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη του ζευγαριού στην εκπομπή, Mega Καλημέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved