Χριστούγεννα μιας άλλης εποχής-Τα εξώφυλλα των διασήμων και τα ρεβεγιόν στην TV που έγραψαν ιστορία
Showbiz

Χριστούγεννα μιας άλλης εποχής-Τα εξώφυλλα των διασήμων και τα ρεβεγιόν στην TV που έγραψαν ιστορία

Το 2023 θα μας αποχαιρετήσει σε λίγες ημέρες και ο νέος χρόνος έρχεται γεμάτος προσδοκίες για καλύτερες ημέρες, όνειρα και σημαντικές στιγμές.

Τα Χριστούγεννα είναι μνήμες γεμάτες από απλότητα, ξεγνοιασιά και εικόνες που μένουν μέσα στην ψυχή. Μία προσέγγιση που ίσχυε και θα συνεχίσει να ισχύει.

Κάθε χρόνο οι εικόνες των περιοδικών προσαρμόζονται στο κλίμα των ημερών και η διάθεση για γιορτή είναι παντού. Παρακάτω θα δείτε πλούσιο υλικό από τα Χριστούγεννα μιας άλλης εποχής τόσο από τα περιοδικά όσο και από την τηλεόραση.

photo-2.jpg

Από την περίοδο που άνθισε ο Ελληνικός κινηματογράφος, ήταν σχεδόν θεσμός για τα περιοδικά, την περίοδο των Χριστουγέννων να έχουν εξώφυλλα με αγαπημένα πρόσωπα της μεγάλης οθόνης.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε κάνει τα περισσότερα αφού κάθε περιοδικό την ήθελε προκειμένου να ανεβάσει τις πωλήσεις του. Το στολισμένο δέντρο ήταν απαραίτητο στην φωτογράφιση ενώ μας χάριζαν πολλά ενσταντανέ οικογενειακά. Φυσικά, οι γιορτές τις περισσότερες φορές τους έβρισκαν πάνω στο θεατρικό σανίδι με διπλές παραστάσεις.

Δείτε εικόνες στην παρακάτω Gallery:

Τα ρεβεγιόν μιας άλλης εποχής

Τα show μιας άλλης εποχής

Τηλεοπτικά, ποιος μπορεί να ξεχάσει τα show της Ρούλας Κορομηλά που άφησαν εποχή μέσα από την οθόνη του Mega. Η παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της δημιουργούσαν τα πιο λαμπερά show ειδικά για την εορταστική περίοδο. Εκατοντάδες πρόσωπα στα πλατό του Mega φορώντας τα καλά τους έκαναν την έκπληξη σε κάθε περίπτωση.

Μπράβο - Βασίλης Καρράς 1999

Μπράβο - Διονύσης Σχοινάς Καίτη Γαρμπή - 1997

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved