«Είχα αγαπηθεί πάρα πολύ με τον Ταξιάρχη», λέει η Κωνσταντινίδου για τον ηθοποιό πρώην σύζυγό της
Showbiz

«Είχα αγαπηθεί πάρα πολύ με τον Ταξιάρχη», λέει η Κωνσταντινίδου για τον ηθοποιό πρώην σύζυγό της

Στον καναπέ της «Ελένης» έκατσε το μεσημέρι της Τρίτης (19-12) η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί με τον Λάκη Λαζόπουλο στο νέο του έργο, «Όταν πέθανα», στο θέατρο ‘Βέμπο’, μιλάει για την παράσταση και την καριέρα της.

Για τη συνεργασία της με τον Λάκη Λαζόπουλο αναφέρει:

«Με τον Λάκη είχα βρεθεί πριν πολλά χρόνια στον «Πλούτο» του Αριστοφάνη, μπορεί να είναι και 20 χρόνια πριν. Όταν μου είπε να συνεργαστούμε… είναι σαν να πάω να εργαστώ με έναν φίλο μου, μου αρέσει, δεν έχουμε δεύτερη σκέψη, όλα είναι απλά, τον ακούω αλλά ακούει και μένα αν θέλω κάτι. Είναι μια ωραία συνεργασία».

konstantnidoy-(1).jpg

Όπως λέει η ίδια:

«Πιο πολύ είδα την σκέψη του παρά τα λόγια του. Ήθελε να είμαστε μαζί και το άκουσα αυτό, δεν είπε λόγια τύπου ‘α, έλα’. ‘Θέλω να γράψω ένα έργο που θέλω να είσαι’, μου είπε».

«Πολύς κόσμος μου είπε ότι θέλει να μας δει μαζί, κάτι κάνει αυτή η χημεία».

Η παράσταση

konstantnidoy-(3).jpg


Μιλώντας για την παράσταση, αναφέρει:

«Είναι όλο σουρεάλ. Έχει πεθάνει και βγαίνει με έναν κωμικό τρόπο. Συναντά τους ανθρώπους στη ζωή του που τον οδήγησαν να αυτοκτονήσει. Μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ, η πρώτη του γυναίκα. Πάει να βρει τον εαυτό του μετά θάνατον. Έχει πλάκα, είναι πολύ ωραίοι όλοι οι συνεργάτες».

Η δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί και στη σειρά «Φόνοι στο Καμπαναριό».

«Μπορεί να μην έχω μια συχνή επαφή με την εκκλησία… αλλά τους εκπροσώπους της εκκλησίας όπως τον Πατριάρχη που έχει τύχει να τον γνωρίσω, πηγαίνω και συχνά να τον συναντήσω. Με συγκινεί βαθύτατα. Το σήριαλ όταν μου το πρότεινε ο Αντώνης Αγγελόπουλος… είναι σαν να κάνουμε ταινία κάθε επεισόδιο, τον αγαπώ αλλά μου βγάζει και το λάδι. Του είπα ότι δε θέλω να προσβάλω και μου είπε ότι θα το πλησιάσουμε με σεβασμό. (…) Και στην θρησκεία μπορώ να πιστεύω και στην εκκλησία να μην πηγαίνω».

Η ίδια συμπληρώνει πως:

«Όταν κάνω μια εργασία δεν σκέφτομαι ποτέ το οικονομικό, παρότι είμαι πολύ σκληρή στο οικονομικό για να το κλείσω»

Για την προσωπική της ζωή

konstantnidoy-(4).jpg


«Το θαυμάζω πολύ το παιδί μου για όλα αυτά που κάνει. (…) Το καλύτερο που μπορούσα το έκανα για το παιδί μου, ήμουν η καλύτερη μάνα σε σχέση με αυτό που μπορούσα», λέει για την κόρη της, ενώ μιλά και για τον πρώην σύζυγό της:

«Είχα πάρα πολύ αγαπηθεί με τον Ταξιάρχη. (…) Ούτε θυμάμαι τους λόγους που χωρίσαμε τώρα πια. (…) Δύο άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί τόσο βαθιά, θα έρθει κάποια στιγμή που θα τα ξαναβρούν (σ.σ. φιλικά). Θα φύγουν όλες αυτές οι συγκρούσεις. Ήταν για κάμποσα χρόνια ζωντανοί οι λόγοι που μας έκαναν και χωρίσαμε. Δε θα ξαναπαντρευόμουν, τελείωσε αυτό, το μάθαμε. Αν προκύψει μια συντροφιά…».

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Ελένη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved