Χριστίνα Μπόμπα: Αυτό το παιδικό βιβλίο διαβάζει στις κόρες της και ξετρελαίνονται
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Αυτό το παιδικό βιβλίο διαβάζει στις κόρες της και ξετρελαίνονται

Η Χριστίνα Μπόμπα μας έδειξε το βιβλίο που διάβασε στις δίδυμες κόρες της και εκείνες ξετρελάθηκαν.

Η γνωστή influencer διάβασε στις μικρές της το βιβλίο «ψυχρά κι ανάποδα», δημοσίευσε φωτογραφία του και… σχολίασε σε instastory: «Η ζωή μας όλη».

H Χριστίνα Μπόμπα είναι full time μαμά και σχεδόν καθημερινά διαβάζει βιβλία στην Αριάνα και τη Φιλίππα.

Την αποκάλυψη έκανε η Χριστίνα Μπόμπα δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο στο Instagram της από αυτή την όμορφη στιγμή με τα παιδιά της.

boba-tanimanidis-5.webp

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε πριν λίγο καιρό ότι θα κάνει το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό με τις κόρες της μέσα στις γιορτές.

«Επειδή δεν έχουμε έτοιμο σπίτι, θα ταξιδέψουμε οικογενειακώς», απάντησε ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν οι δίδυμες έχουν ταξιδέψει μαζί τους στο εξωτερικό, η Χριστίνα είπε: «Δεν έχουμε πάει ακόμα ταξίδι στο εξωτερικό με τις μικρές. Το πρώτο μας θα το κάνουμε τώρα για τις γιορτές».

H ίδια έχει αποκαλύψει: «Επειδή είμαι αυστηρή, νόμιζα ότι θα ψειρίζω τη μαϊμού. Με τα κοριτσάκια μου, όμως, βγαίνουν όλα ήρεμα και πιστεύω πως έχω βρει το νόημα στη σχέση μου μαζί τους. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη με τη μητρότητα. Τις προσέχω, τις φροντίζω, τους αφιερώνω χρόνο. Αφού ξεπέρασα τους δύο πρώτους μήνες, κατά τους οποίους δυσκολεύτηκα πολύ, θεωρώ τις κόρες μου δώρο. Κάνουμε πράγματα μαζί και γελάμε πολύ. Νιώθω ότι είμαι μια τρυφερή και καλή μαμά»

«Έχουν διαφορετικούς χαρακτήρες, διαφορετικό ταμπεραμέντο. Ωστόσο αλλάζουν με τον καιρό και παίρνει η μία στοιχεία από την άλλη. Παρ' όλα αυτά, αποφεύγω να βάζω ταμπέλες στο χαρακτήρα τους και προτιμώ να διαμορφώσουν τη δική τους προσωπικότητα μεγαλώνοντας. Θεωρώ ότι οι μαμάδες, όταν είναι απόλυτες, μπορεί να προβάλλουν τις δικές τους επιθυμίες στην εξέλιξη των παιδιών τους. Θέλω οι κόρες μου να μεγαλώσουν και να είναι ό,τι αυτές θέλουν να είναι», έχει πει μιλώντας για τη μητρότητα και τις κόρες της

Δείτε την να διαβάζει ένα βιβλίο στις κόρες της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved