Βικτόρια Μπέκαμ: Η αποκάλυψη για τον λόγο που δεν έχει πει στην κόρη της για την αυξητική στήθους
Showbiz

Βικτόρια Μπέκαμ: Η αποκάλυψη για τον λόγο που δεν έχει πει στην κόρη της για την αυξητική στήθους

Μπορεί μαμά και κόρη να λένε τα πάντα μεταξύ τους, ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα που η Βικτόρια Μπέκαμ δεν θέλει να μοιραστεί με την Χάρπερ!

Ένα από αυτά είναι η αυξητική στήθους που είχε κάνει. «Αν είμαι ειλικρινής, εύχομαι να μην είχα κάνει ποτέ εμφυτεύματα», δήλωσε η σχεδιάστρια μόδας στο Allure για το εξώφυλλο του Δεκεμβρίου.

1675193862252-699507341-victoria-beckham.jpg

«Απλά συνέβη και νομίζω ότι μπορώ να μοιραστώ τις εμπειρίες μου μαζί της», πρόσθεσε. «Αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί», είπε. Η 49χρονη αφαίρεσε τα εμφυτεύματά της το 2014 και έκτοτε έχει εκφράσει τη μετάνοιά της.

Σε ένα γράμμα προς τον νεότερο εαυτό της που δημοσιεύτηκε στη βρετανική «Vogue», η Μπέκαμ έγραψε: «Μην πειράζεις το στήθος σου. Όλα αυτά τα χρόνια το αρνιόμουν - ηλίθια. Ένα σημάδι ανασφάλειας. Απλά απόλαυσε αυτό που έχεις». Η Μπέκαμ συνέχισε λέγοντας ότι η Χάρπερ δείχνει ενδιαφέρον για την ομορφιά.

1675191101180-459113757-harper-beckham-fotografies-10.jpg

«Η Χάρπερ έχει εμμονή με το μακιγιάζ, εμμονή με την ομορφιά», δήλωσε. και πρόσθεσε: «Περνούσαμε τις προάλλες από το αγαπημένο της κατάστημα μακιγιάζ, το Space NK, και ο Ντέιβιντ είπε: "Ω, Θεέ μου, το αγαπημένο σου κατάστημα έκλεισε"». «Ήταν τόσο αστείο», συνέχισε. «Εκείνη έλεγε: "Όχι, δεν πειράζει, μπαμπά. Κανείς μην πανικοβληθεί. Απλά επεκτείνονται"».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved