«Δεν κουμπώνει, τρως άτιμη»: Η εξομολόγηση της Μενεγάκη για τα κιλά και πώς τα έχασε
Showbiz

«Δεν κουμπώνει, τρως άτιμη»: Η εξομολόγηση της Μενεγάκη για τα κιλά και πώς τα έχασε

Η Ελένη Μενεγάκη πρόσφατα μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε πως είχε πάρει μερικά κιλάκια.

Η παρουσιάστρια ποτέ δεν έχει ακολουθήσει κάποια ακραία δίαιτα, αλλά αυτό που κάνει κάθε φορά που νιώθει την ανάγκη να χάσει περιττό βάρος που έχει πάρει, ακολουθεί σωστή διατροφή.

1687537475881-540879079-menegaki-4.jpg

Αυτή τη φορά η Ελένη, με αφορμή τα πολλά κιλά που έχασε η Όπρα, εξομολογήθηκε μέσα από την εκπομπή της, πώς κατάλαβε ότι πήρε κιλά και τι έκανε ώστε να επαναφέρει την σιλουέτα της.

«Μία ζωή εμείς οι γυναίκες συζητάμε για τα κιλά μας. Γιατί μας επηρεάζει αυτό τόσο πολύ, μου λες; Αν δεν κλειδώσεις το στόμα, και δεν πεις: τώρα που γουργουρίζει η κοιλιά μου, που μου μυρίζει κάτι, να μην κάνω όνειρα, ας το ξεχάσω… Αυτό λέω εγώ τις φορές που θέλω να μπω σε πρόγραμμα. Γιατί, ναι να έχουμε μία ωραία ζωή, το θέμα είναι να μην ψάχνουμε αφορμές για να φάμε, όπως ότι είναι γιορτές, ότι γιορτάζουμε μία επέτειο, ότι είναι Καλοκαίρι. Πρέπει να τα πετάξεις όλα από το μυαλό σου. Όχι για τους άλλους, αλλά για σένα.

024b80ab-eleni-menegaki-1.jpg

Εγώ σήμερα με θαύμασα που κούμπωσε αυτό το φόρεμα. Το είχα ένα μήνα και το κοίταζα. Δεν κούμπωνε κι έλεγα στον εαυτό μου «δεν κουμπώνει, τρως άτιμη». Τώρα που μπήκα, είπα ότι αισθάνομαι πολύ ωραία. Εγώ δεν αλλάζω νούμερο, απλά αναρωτιέμαι αν έφαγα. Από το κουμπί που έσπασε εδώ μέσα, είπα “το παράκανες κούκλα μου”. Θέλω να πω όποιος κι αν είσαι, όπως κι αν είναι η ζωή σου, αν κάποια πράγματα σε κάνουν να νιώθεις άβολα και ειδικά όταν μιλάμε για το σώμα μας, έχεις το δικαίωμα να το πας εκεί που θέλεις αρκεί να το βάλεις στο μυαλό σου. Μπορεί να κλάψουμε λίγο πάνω από την κατσαρόλα», είπε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved