Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Σε... christmas mood στο στολισμένο σαλόνι του σπιτιού της
Showbiz

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Σε... christmas mood στο στολισμένο σαλόνι του σπιτιού της

Με αφορμή τις γιορτινές αυτές μέρες που διανύουμε, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους η οποία σπάνια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της ή την προσωπική της ζωή, είπε να κάνει μία εξαίρεση. 

Πόζαρε λοιπόν η ηθοποιός με φόντο το στολισμένο σαλόνι του σπιτιού της όπου ζει με τους τρεις άντρες της ζωής της, τον σύζυγό τη Φάνη Μουρατίδη και τους δύο γιους της και έγραψε στη λεζάντα:

«Και κάπως σαν κρίστμας μουντ. Πάντως είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα»...

Και πράγματι η ατμόσφαιρα στο όμορφο και λειτουργικό σπίτι της είναι ωραία, με το χριστουγεννιάτικο δέντρο να είναι στολισμένο σε περίοπτη θέση μεταξύ τραπεζαρίας και σαλονιού όπου και περνά η οικογένεια το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

Μία τεράστια χτιστή βιβλιοθήκη μέχρι το ταβάνι αποτελεί τον καλύτερο αποθηκευτικό χώρο για βιβλία και φωτογραφίες της οικογένειας αλλά και λίγα -ελάχιστα- διακοσμητικά στοιχεία που όμως δεν «βαραίνουν» τον μοντέρνο χώρο.

Λάτρης του μίνιμαλ και των μοντέρνων γραμμών, το σπίτι της ηθοποιού διαθέτει όσα χρειάζονται ώστε να είναι ζεστό, φιλικό στον επισκέπτη αλλά και λειτουργικό για την οικογένεια.

Η ίδια η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους πάντως έχει παραδεχτεί πως η ζωή στο σπίτι δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο για μία μητέρα δύο αγοριών. «Στο σπίτι τα πράγματα είναι κανονικά, όπως σε όλα τα σπίτια με δυο εφήβους. Η εφηβεία είναι μια κανονική συνθήκη, είναι μια κανονικότητα και έτσι θα πρέπει να τη δεχόμαστε. Στα περισσότερα σπίτια νομίζω ότι η μαμά είναι το ανάχωμα. Δε διαφέρουμε σε κάτι».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους από το σπίτι της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved