Ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί τον χαμό του Βασίλη Καρρά και τον αποχαιρετά: «Καλό ταξίδι άρχοντα»
Showbiz

Ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί τον χαμό του Βασίλη Καρρά και τον αποχαιρετά: «Καλό ταξίδι άρχοντα»

Πρέπει να είναι πολύ λίγοι οι καλλιτέχνες του λαϊκού τραγουδιού που δεν είχαν συνεργαστεί με τον Βασίλη Καρρά καθώς ήταν ένας καλλιτέχνης ο οποίος βοηθούσε τους νέους συναδέλφους του αλλά και τιμούσε τη συνεργασία του με άλλα μεγάλα ονόματα του χώρου. 

Όπως ήταν φυσικό, με το που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, όλοι οι φίλοι και συνάδελφοί του θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Όπως ο Χρήστος Δάντης ο οποίος ανέβασε ένα βίντεο από το στούντιο όπου τραγουδούσε μαζί με τον Βασίλη Καρρά σε ντουέτο. Τα λόγια του κάτω από την ανάρτησή του προκάλεσαν συγκίνηση. Δείτε παρακάτω:

https://www.instagram.com/reel/C1PkCwYNShY/

Να θυμίσουμε ότι ο Βασίλης Καρράς τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό στη Θεσσαλονίκη ενώ τις τελευταίες μέρες είχε προβληθεί από κορονοϊό που δημιούργησε ακόμα περισσότερα προβλήματα στην ήδη βεβαρημένη υγεία του. Δείτε παρακάτω τα μηνύματα και τις αφιερώσεις των επώνυμων φίλων του μετά την είδηση του θανάτου του:

Συντετριμμένος από τον χαμό του Βασίλη Καρρά όμως είναι και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ο οποίος είχε την τύχη να συνεργαστεί με τον κορυφαίο λαϊκό τραγουδιστή:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved