«Και τώρα…Χαμηλώστε τα Φώτα» - Το Twitter αποχαιρετά τον Bασίλη Καρρά
Showbiz

«Και τώρα…Χαμηλώστε τα Φώτα» - Το Twitter αποχαιρετά τον Bασίλη Καρρά

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 χρόνων άφησε ο Βασίλης Καρράς το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο, στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύονταν.

karras-(1).jpg

Ο Βασίλης Καρράς

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και στους θαυμαστές του, οι οποίοι έσπευσαν να αφήσουν ένα μήνυμα μέσω twitter.

O Βασίλης Καρράς αγαπήθηκε από όλες τις γενιές, γέμισε πίστες και στάδια και ήταν ο «άρχοντας της νύχτας και της καψούρας», όπως έλεγαν όλοι.

Δείτε τα σχόλια:

Ο Βασίλης Καρράς γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 1953 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Είχε δύο αδέλφια, τον Δαμιανό και την Αναστασία. Το πραγματικό του όνομα είναι Κεσογλίδης.

Το 1969 σε ηλικία 16 ετών έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο "Πρόσφυγας" στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων, την δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά το τραγούδι. Επίσης, είχε εργασθεί στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που αποτυπώνεται στο τραγούδι του "Εγώ αγάπη μου, εγώ".

Οι δίσκοι του έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι ενώ η μεγαλύτερή του εμπορική επιτυχία ήταν ο δίσκος Μ’ έχεις κάνει αλήτη σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Ρακιντζή.Ο συγκεκριμένος δίσκος πούλησε πάνω από 180.000 αντίτυπα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved