Διονύσης Μακρής: Το δικό του αντίο στον Καρρά: «Αδερφός, φίλος, μέντορας» - Αποκλειστικό βίντεο
Showbiz

Διονύσης Μακρής: Το δικό του αντίο στον Καρρά: «Αδερφός, φίλος, μέντορας» - Αποκλειστικό βίντεο

Ο Διονύσης Μακρής είναι ένας από τους καλλιτέχνες που θέλησε να αποχαιρετίσει τον Βασίλη Καρρά, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, την ώρα που βρισκόταν στην πίστα, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ήταν αδερφός μου, φίλος μου, μέντορας. Έχουμε τραγουδήσει μαζί, μου έχει γράψει τραγούδι, έχουμε συνεργαστεί με τον τεράστιο Βασίλη Καρρά».

Νωρίτερα, ο Διονύσης Μακρής, είχε ποστάρει μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και είχε γράψει χαρακτηριστικά στη λεζάντα του:

dionisismakris_official_1703441654_3265027702036687183_1029973920.jpg

«Καλό ταξίδι πρόεδρε… στον δρόμο για την επόμενη γειτονιά!!! Υπάρχεις και θα υπάρχεις κοντά μας για πάντα, μέσα από την μουσική και τα τραγούδια σου!!! Όσοι από εμάς ήταν τυχεροί και βρέθηκαν κοντά σου σε προσωπικό η επαγγελματικό επίπεδο, θα έχουμε πέρα από τα τραγούδια σου και τις μοναδικές στιγμές χαραγμένες στην μνήμη μας, από την γιορτή της ζωής που πάντα απολάμβανε κάποιος δίπλα σου..!!!

Σήμερα θα ακούς από εκεί ψηλά όλους εμάς να κάνουμε το πρόγραμμά σου, τα τραγούδια σου που τόσο αγαπούσες και ζούσες γι αυτά μέσα από την χαρά της δημιουργίας… ευτυχώς για εμάς είναι άπειρα και θα τα τραγουδάμε για πάντα!!! Καλό ταξίδι αιώνιε πιτσιρίκο… θα συναντήσεις πολλούς φίλους μας εκεί που θα πας, ποτέ δεν θα είσαι μόνος!».

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το gossip-tv.gr παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved