Ασλανίδου για Καρρά: «Θα θυμάμαι πάντα την τελευταία του ατάκα όταν τον πήρα τηλέφωνο»
Showbiz

Ασλανίδου για Καρρά: «Θα θυμάμαι πάντα την τελευταία του ατάκα όταν τον πήρα τηλέφωνο»

MEGA Καλημέρα: Η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε στο πρωινό μαγκαζίνο για την συνεργασία της με τον Βασίλη Καρρά.

Θυμίζουμε ότι πλήθος κόσμου, απλοί πολίτες από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, πολιτικοί, καλλιτέχνες και φίλοι έσπευσαν στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, για να πουν το «ύστατο χαίρε» στον «άρχοντα» της πίστας, Βασίλη Καρρά, χθες. Με λουλούδια στα χέρια και μάτια βουρκωμένα, όλοι τους αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή και μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για εκείνον.

1703660061438-769326053-aslanidoy.jpg

Η Μελίνα Ασλανίδου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την συνεργασία της με τον Βασίλη Καρρά.

«Ο Βασίλης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας δοτικός, βαθιά ευγενής, με υπέροχο χιούμορ. Για εμάς στη Θεσσαλονίκη, ήταν ο άρχοντάς μας, η καψούρα μας, τα γλέντια, τα πάντα μας. όταν τον γνώρισα πια από κοντά, αυτό που συνάντησα ήταν μεγαλειώδες. Για εμάς ήταν ο άνθρωπός μας», είπε αρχικά και συνέχισε:

aslanidou.jpg

«Εγώ θα θυμάμαι πάντα την τελευταία του ατάκα όταν τον πήρα τηλέφωνο να μου πριν πώς είναι. Είχε απίστευτο χιούμορ μέχρι και την τελευταία στιγμή που πάλευε. Έδινε αυτός κουράγιο σε όλους, τέτοια ψυχάρα ήταν ο Βασίλης. Μου θυμίζει τον Ζαμπέτα, ο Ζαμπέτας ήταν έτσι. Ήταν μία άλλη γενιά ανθρώπων. Εμένα με έλεγε "μπέμπα" συνήθως και άλλα πολλά που δεν μπορώ να πω. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved