Τσιμπρικίδου: Παντρεύτηκε τον τραγουδιστή, Άγγελο Ανδριανό! Ο πρώτος χορός και το απίθανο νυφικό
Showbiz

Τσιμπρικίδου: Παντρεύτηκε τον τραγουδιστή, Άγγελο Ανδριανό! Ο πρώτος χορός και το απίθανο νυφικό

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Άγγελο Ανδριανό παντρεύτηκε η Γιώτα Τσιμπρικίδου το απόγευμα της Τετάρτης (27-12).

Το ζευγάρι που μετρά σχεδόν έξι χρονιά κοινής πορείας, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό του φίλους και συγγενείς.

tsibrikidou-(2).jpg

Το πιο όμορφο ραντεβού της ζωής τους ήταν Χριστουγεννιάτικο, μιας που πήραν την απόφαση να κάνουν το γάμο τους δυο ημέρες μετά τον εορτασμό των φετινών Χριστουγέννων, με τον τραγουδιστή και τη ραδιοφωνική παραγωγό να λάμπουν από ευτυχία.

Η Γιώτα Τσιμπρικίδου επέλεξε ένα απίθανο νυφικό σε ιβουάρ απόχρωση και σε γραμμή που κολάκευε ιδιαιτέρως τη σιλουέτα της.

Δες το βίντεο από τον πρώτο χορό του ζευγαριού στη δεξίωση

«Απλώς πήγαμε σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο, περάσαμε πολύ όμορφα κι επειδή ήμουν σε αμηχανία, πήγαμε στο σπίτι… Τελικά απλά γονάτισα, καθώς της έδειχνα μια φωτογραφία, γονάτισε κι εκείνη και της έδωσα το δαχτυλίδι. Ξετρελάθηκε η αλήθεια είναι! Ήταν και η μαμά της εκεί. Τη θυμάμαι τόσο έντονα να σηκώνεται πάνω και να λέει “μαμαααά έχω δαχτυλίδι”» είχε πει ο τραγουδιστής Άγγελος Ανδριανός μιλώντας για την αγαπημένη του Γιώτα Τσιμπρικίδου πριν από λίγο καιρό στο Happy Day.

«Βρήκα τον άνθρωπο που με έχει ισορροπήσει, που είναι η αγκαλιά μου, είναι το συναίσθημά μου. Είναι ένας άνθρωπος που σκέφτομαι μετά από χρόνια να ζω μαζί του», είχε πει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved