Τσιμπρικίδου – Ανδριανός: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο και οι επώνυμοι καλεσμένοι
Showbiz

Τσιμπρικίδου – Ανδριανός: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο και οι επώνυμοι καλεσμένοι

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Άγγελο Ανδριανό παντρεύτηκε το βράδυ της Τετάρτης (27-12) η Γιώτα Τσιμπρικίδου.

Το ζευγάρι μετά από έξι χρόνια σχέσης ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και καλούς φίλους. Η ραδιοφωνική παραγωγός και ο τραγουδιστής έλαμπαν από ευτυχία.

tsibrikidou-gamos.jpg

«Το περίμεναν πολύ οι φίλοι μας να παντρευτούμε. Δεν του πάτησα το πόδι. Μου έκανε πλάκα. Δεν κουνήθηκα καν. Είναι ωραίοι οι γάμοι όταν όλα είναι στολισμένα και γιορτινά νομίζω ότι και οι καλεσμένοι μας θα το χαρούν. Δεν θα φύγουμε ταξίδι τώρα, γιατί δουλεύουμε, αλλά κάποια στιγμή…», είπε το ζευγάρι στις πρώτες δηλώσεις μετά το μυστήριο.
Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους είδαμε τον Αντύπα, Κώστα Μαρτάκη και τον Δημήτρη Μπάση.

Δες το βίντεο από την εκπομπή Πρωινό Σου Σου

«Απλώς πήγαμε σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο, περάσαμε πολύ όμορφα κι επειδή ήμουν σε αμηχανία, πήγαμε στο σπίτι… Τελικά απλά γονάτισα, καθώς της έδειχνα μια φωτογραφία, γονάτισε κι εκείνη και της έδωσα το δαχτυλίδι. Ξετρελάθηκε η αλήθεια είναι! Ήταν και η μαμά της εκεί. Τη θυμάμαι τόσο έντονα να σηκώνεται πάνω και να λέει “μαμαααά έχω δαχτυλίδι”» είχε πει ο τραγουδιστής Άγγελος Ανδριανός μιλώντας για την αγαπημένη του Γιώτα Τσιμπρικίδου πριν από λίγο καιρό στο Happy Day.

«Βρήκα τον άνθρωπο που με έχει ισορροπήσει, που είναι η αγκαλιά μου, είναι το συναίσθημά μου. Είναι ένας άνθρωπος που σκέφτομαι μετά από χρόνια να ζω μαζί του», είχε πει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved