Τσαλταμπάσης: «Δεν είμαστε celebrities και δεν επιθυμούμε να γίνουμε επαγγελματίες celebrities»
Showbiz

Τσαλταμπάσης: «Δεν είμαστε celebrities και δεν επιθυμούμε να γίνουμε επαγγελματίες celebrities»

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη περιμένουν με ανυπομονησία τη στιγμή που θα κρατάνε στα χέρια τους το μωρό τους.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, μίλησε, σε συνέντευξή του για το βαθύ έρωτα και τη σχέση ολοκληρωτικής αγάπης που μοιράζεται με την Αγοραστή και για το γάμο που δεν επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν.

thanasis_tsaltampasis_1628163593_2633549559948813240_16208075099.jpg

Ανέβασες πρόσφατα, και συγκεκριμένα την ημέρα των γενεθλίων σου, μια συγκινητική φωτογραφία με τη σύζυγό σου, Αγοραστή Αρβανίτη, που, πέρα από τη χαρά που έχετε περιμένοντας το μωρό σας, δείχνει και τη βαθιά σύνδεσή σας.

Η αλήθεια είναι ότι, μετά από δεκαπέντε χρόνια, είμαστε ένα με την Αγοραστή. Είμαι τόσο συνδεδεμένος μαζί της που νιώθω σαν να ήταν γραφτό να τη συναντήσω και να προχωρήσουμε μαζί. Σε μια μεγάλη αγάπη, αισθάνεσαι ότι έχεις γεννηθεί για αυτήν.

Τι αγάπησες σε εκείνη;

Τα πάντα, και τα θετικά της και τα αρνητικά της. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που επιθυμούν να αλλάξουν τους συντρόφους τους. Μου αρέσουν όπως είναι. Στην κοινή πορεία μας με την Αγοραστή, τα αγάπησα όλα, ακόμα κι εκείνα που μπορεί να πω ότι με εκνευρίζουν λίγο στην καθημερινότητά μου.

agorasti_arvaniti_1643448403_2761767839452630980_2165592981.jpg

Τι λατρεύεις στο χαρακτήρα της και τι σε εκνευρίζει;

Λατρεύω την ειλικρίνειά της, την ευθύτητά της και την αγνότητά της που δεν στερείται λογικής και γνώσης για το τι συμβαίνει έξω. Έχει μια έμφυτη αγνότητα που βρίσκεις μόνο σε παιδιά, σπάνια τη συναντάς σε ενηλίκους. Επιπλέον, είναι πολύ δοτική. Με εκνευρίζει που είναι πολύ πιο καλή από μένα στον προγραμματισμό. Δηλαδή, εκεί που νομίζω ότι τα έχω προγραμματίσει όλα, μου λέει «αυτό δεν το έκανες». Επίσης, είναι πολύ τακτική στο σπίτι, ενώ εγώ είμαι λίγο ακατάστατος. Δεν μπορώ να πω ότι έχει πολλά στοιχεία που με εκνευρίζουν. Εγώ τη θεωρώ λίγο εγωίστρια, αλλά κι εκείνη πιστεύει το ίδιο για μένα, οπότε δεν ξέρω τελικά ποιος από τους δυο μας είναι εγωιστής.

Ενώ είστε σχεδόν δεκαπέντε χρόνια μαζί, ποτέ δεν πουλήσατε τη σχέση σας με φωτογραφίσεις. Ουσιαστικά, τη δημοσιοποιήσατε πριν από τρία χρόνια.

Μας αρέσει να απασχολούμε μόνο με τη δουλειά μας. Βέβαια, όταν γίνεσαι γνωστός, κάποια στοιχεία της ζωής σου βγαίνουν προς τα έξω. Δεν κρύβουμε πράγματα, αλλά δεν θα φανερώσουμε κάτι για προσωπικό όφελος. Θέλουμε την προσωπική μας ζωή να την έχουμε για μας, για να την ευχαριστιόμαστε. Είμαστε επαγγελματίες ηθοποιοί, δεν είμαστε celebrities και δεν επιθυμούμε να γίνουμε επαγγελματίες celebrities. Γι’ αυτό, μόνο όταν συμβαίνει κάτι που μας χαροποιεί πολύ και θέλουμε να το μοιραστούμε με τον κόσμο, το κάνουμε. Στα γενέθλιά μου, για παράδειγμα, έχοντας βγάλει κάποιες πολύ όμορφες φωτογραφίες με την Αγοραστή πηγαίνοντας στην πρόβα, μέσα στο αυτοκίνητο, σταματημένος σε φανάρι, αισθάνθηκα πως ήθελα να τις μοιραστώ, κι έτσι τις πόσταρα στον προσωπικό μου λογαριασμό.

tsaltampasis-agorasti.jpg

Είναι πραγματικά εκπληκτικό το ότι παντρευτήκατε πρόσφατα και δεν το γνώριζε κανείς.

Αποδεικνύετε στην πράξη ότι αν θέλεις να κρατήσεις προσωπικό ακόμα και ένα τόσο μεγάλο γεγονός, μπορείς να το κάνεις. Όταν η δουλειά σου είναι στα φώτα της δημοσιότητας, είναι πιο δύσκολο, όμως, ακόμα και τότε, μπορείς να το διατηρήσεις προσωπικό. Πλέον, ωστόσο, έχουμε αρχίσει να είμαστε λίγο πιο χαλαροί, εξού και μοιράστηκα τη χαρά του ερχομού του παιδιού με περισσότερους φίλους. Αφού το ένιωσα, αποφάσισα να το πράξω, είπε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στο περιοδικό Hello.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved