Βασιλική Τρουφάκου: «Δύσκολες εποχές, είχαμε ταλαιπωρηθεί, το είδαμε σαν διαζύγιο»
Showbiz

Βασιλική Τρουφάκου: «Δύσκολες εποχές, είχαμε ταλαιπωρηθεί, το είδαμε σαν διαζύγιο»

Πρωίαν σε είδον: Η Βασιλική Τρουφάκου ήταν σήμερα 29/12 καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός, θυμήθηκε την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά Κάτω Παρτάλι. Μια εποχή που σίγουρα θα έχει πάντα στο μυαλό της και όχι μόνο για τους ευχάριστους λόγους.

«Ήταν δύσκολες εποχές για όλη την Ελλάδα και για την τηλεόραση. Εμείς επειδή είχαμε ταλαιπωρηθεί λόγω της κακοπληρωσιάς και λόγω όλης αυτής της ανασφάλειας, οπότε όταν έληξε, το είδαμε σαν διαζύγιο. Κάτι που τελείωσε, ας πούμε. Αν όχι διαζύγιο, μάλλον κάτι που πέθανε, αφού δεν μπορούσε να συντηρηθεί το πράγμα έτσι. Δεν είχε υγεία δηλαδή έτσι όπως γινόταν παραγωγικά, λόγω και της κατάστασης κιόλας...», είπε αρχικά η Βασιλική Τρουφάκου και συνέχισε:

troyfakoy.jpeg

«Σε τέτοιες καταστάσεις, προσωπικά θα πάρω τηλέφωνο να πω “τι γίνεται; Καλησπέρα σας, γεια σας, είχαμε πει τον προηγούμενο μήνα και πέρασαν πέντε”. Ναι, θα το κάνω, ναι και αυτό με υπομονή. Δηλαδή υπενθυμίζεις, παίρνεις τηλέφωνο, το αναθέτεις στους ανθρώπους που σε βοηθούν, όπως ο λογιστής κι ο δικηγόρος σου».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved