Γιάννης Πάριος: Με συγκίνηση, αποχαιρέτησε τον Καρρά -  Η άγνωστη ιστορία της συνεργασίας τους
Showbiz

Γιάννης Πάριος: Με συγκίνηση, αποχαιρέτησε τον Καρρά - Η άγνωστη ιστορία της συνεργασίας τους

Ο Γιάννης Πάριος χθες το βράδυ έδωσε τη μία από τις δύο συναυλίες του στο Βελλίδειο στη Θεσσαλονίκη και θα ήταν αδύνατο να μην αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο τον Βασίλη Καρρά

Άλλωστε, οι δύο καλλιτέχνες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και ο τραγουδιστής του έρωτα, μόνο καλές αναμνήσεις έχει από τον αξέχαστο λαϊκό τραγουδιστή.

Ο Γιάννης Πάριος, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της χθεσινής εμφάνισής του, θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του Βασίλη Καρρά κάνοντας αναφορά σε ένα τραγούδι σταθμό που έγραψε ο τελευταίος για τον Πάριο και τη Δέσποινα Βανδή όταν εκείνη έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο του τραγουδιού. Πρόκειται για το τραγούδι «Το αδιέξοδο» που είχε γράψει ο Καρράς και τραγούδησαν ο Πάριος με τη Βανδή.

Ο Πάριος αναφέρθηκε στην εποχή εκείνη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήμουν μέσα στο στούντιο και τραγούδαγα στο ένα εγώ, στο δύο η Βανδή, η Βανδή μόλις ξεκίναγε ήταν ένα τραγούδι του αείμνηστου, του καλού παιδιού, του σπουδαίου τραγουδιστή του Βασίλη Καρρά. Στο τραγούδι είχε κάνει λάθος ο μαέστρος και έρχεται ο Μάτσας και μου λέει “είναι καινούργια τραγουδίστρια βοήθησέ την” και μπαίνω μέσα ακούω το τραγούδι…»

Και συνέχισε τονίζοντας: «Σαν τραγουδιστές θα μας κρίνει η ιστορία, αλλά σαν άνθρωπο μπορούμε να τον κρίνουμε ήταν αληθινός».

Προέτρεψε στη συνέχεια το κοινό του να τραγουδήσουν μαζί το τραγούδι φωνάζοντας στο τέλος από μικροφώνου: «καλό παράδεισο», με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα... Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved