Λελέ Γκόφα: Ραγίζει καρδιές για τον θάνατο του Νίκου Ρόκκου-«Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο»
Showbiz

Λελέ Γκόφα: Ραγίζει καρδιές για τον θάνατο του Νίκου Ρόκκου-«Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο»

Τραγικές στιγμές βιώνουν από το Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου, ο Στέλιος Ρόκκος και η οικογένειά του, καθώς πνίγηκε ο αδελφός του, Νίκος Ρόκκος.

Ο άτυχος άνδρας που ήταν ψαράς πνίγηκε σε θαλάσσια περιοχή της Λήμνου, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του και την τοπική κοινότητα του νησιού.

Πήγε για την αγαπημένη του συνήθεια, το υποβρύχιο ψάρεμα με το καΐκι του, που με καμάρι είχε ετοιμάσει πριν από λίγο καιρό. Δυστυχώς ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ στους δικούς του ανθρώπους.

Ο 50χρονος Νίκος Ρόκκος, αδελφός του αγαπημένου τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου, αγνοούνταν για ώρες. Γεμάτοι αγωνία η οικογένεια και οι φίλοι του ενημέρωσαν το λιμενικό.

«Χθες γύρω στις οκτώ το βράδυ δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από κάποιον συντοπίτη μας, ο οποίος μου έδωσε την άσχημη είδηση ότι αγνοείτο ο Νίκος Ρόκκος, ότι είχε πάει για ψάρεμα υποβρύχιο συγκεκριμένα γύρω στις 10.00-10.30 το πρωί, ότι δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και ότι έως εκείνη τη στιγμή παρά τις προσπάθειες των φίλων του και των οικείων του με ιδιωτικά σκάφη, δεν είχε βρεθεί», είπε η Ελεονώρα Γεωργά, δήμαρχος Λήμνου.

Οι χειρότεροι φόβοι των δικών του ανθρώπων επιβεβαιώθηκαν, καθώς μετά από ώρες ο Νίκος Ρόκκος εντοπίστηκε στη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.

Η σύζυγος του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ Γκόφα έκανε μία σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο του Νίκου.

«Κάθε φορά που έβλεπα να ρωτήσεις τα social για πένθος αναρωτιόμουν και κορόιδευα. Έλεγα δηλαδή τώρα μέσα στον πόνο τους αυτό σκέφτηκα να κάνουν. Αυτή τη φορά όμως νιώθω τεράστια ανάγκη να φωνάξω πόσο σε αγαπάμε, πόσο θα μας λείπεις για πάντα Νίκο μας. Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο εδώ. Εύχομαι εκεί που πήγες να είναι πραγματικά τόσο όμορφα και ας πονάμε εμείς εδώ που δεν ξέρουμε» έγραψε χαρακτηριστικά Λελέ Γκόφα για τον θάνατο του Νίκου Ρόκκου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved