Αντελίνα Βαρθακούρη: Το νέο μήνυμά μετά την επιστροφή της στα social media: «Με έχετε συγκινήσει»
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Το νέο μήνυμά μετά την επιστροφή της στα social media: «Με έχετε συγκινήσει»

Η Αντελίνα Βαρθακούρη για 2,5 ολόκληρα χρόνια θέλησε να απέχει από τα social media ενώ δεν έκανε ούτε μία κοσμική εμφάνιση, όμως τώρα επέστρεψε και μάλιστα έχοντας κάνει ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή της...

«Μετά από περίπου δυόμιση χρόνια που έχω “εξαφανιστεί” και μετά από αρκετά μηνύματα σας, τα οποία τα διαβάζω όλα, ήρθε η ώρα να ανεβάσω μια σημερινή φωτογραφία μου, που έβγαλε η κόρη μου και να σας ευχηθώ με όλη μου την αγάπη ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ» ήταν το πρώτο μήνυμά της με τη νέα χρονιά για την Αντελίνα Βαρθακούρη που έχει αλλάξει ριζικά σε ό,τι αφορά την εξωτερική της εμφάνιση.

Έχει αδυνατίσει πολύ ενώ επανήλθε στην καστανή εκδοχή της, έχοντας αφήσει για πάντα πίσω της τον ξανθό εαυτό της με τον οποίο τη βλέπαμε στις εκπομπές που είχε αναλάβει στο παρελθόν.

Μετά την επιστροφή της στα social media, η Αντελίνα δέχτηκε βροχή τα μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους και εκείνη θέλησε να τους ευχαριστήσει για την αγκαλιά που άνοιξαν για εκείνη. Μάλιστα, έγραψε σε νέα της ανάρτηση:

«Πραγματικά τα σχόλια σας, ο χρόνος του καθενός σας που διαθέσατε για μένα για να γράψετε μια γλυκιά κουβέντα, δεν φαντάζεστε πόσο με έχετε συγκινήσει και πως με έχετε κάνει να αισθάνομαι μετά από χρόνια.

Σας στέλνω όλη μου την αγάπη κι εύχομαι να είμαι αντάξια της αγκαλιάς σας. Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ και τόσο βαθιά. Να έχετε υγεία κι ευλογία στα σπιτικά σας».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved