Βανδή-Μπισμπίκης: Οι πρώτες τρυφερές φωτό από το ταξίδι τους στο Λονδίνο
Showbiz

Βανδή-Μπισμπίκης: Οι πρώτες τρυφερές φωτό από το ταξίδι τους στο Λονδίνο

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης περνούν τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου στο Λονδίνο και ήδη ανέβασαν τα πρώτα φωτογραφικά τους στιγμιότυπα από τη μίνι αυτή απόδρασή τους. 

Μία απόδραση που είχαν ανάγκη και οι δύο, ειδικά η Δέσποινα Βανδή η οποία δούλευε και τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Γιώργο Σαμπάνη. Με το που ολοκλήρωσε όμως τις εμφανίσεις της, έφυγε με τον σύντροφό της για τη βρετανική πρωτεύουσα, όπου ως γνωστόν ζει και σπουδάζει η κόρη της τραγουδίστριας, Μελίνα Νικολαΐδου.

Τώρα λοιπόν που εκείνη βρίσκεται στην Ελλάδα για τις μέρες των γιορτών, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έφυγαν για λίγες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης.

Μάλιστα ανέβασαν ήδη τις πρώτες φωτό από εκεί και μάλιστα είναι όλες πολύ τρυφερές για το ερωτευμένο ζευγάρι που δείχνει να απολαμβάνει τον έρωτά του, δύο χρόνια μετά την απόφαση να είναι μαζί.

Στη μία φωτό που ανέβασαν μάλιστα, κρατούν σφιχτά ο ένας το χέρι του άλλου ενώ σε μία άλλη κοιτούν τον φακό καθώς αγκαλιασμένοι απαθανατίζουν τη στιγμή.

Δείτε παρακάτω φωτό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved