Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι huge αλλαγές στην εμφάνισή της! Η απώλεια των κιλών και πώς τα έχασε
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι huge αλλαγές στην εμφάνισή της! Η απώλεια των κιλών και πώς τα έχασε

Ριζική η αλλαγή στην εμφάνιση της Αντελίνας Βαρθακούρη.

Αδιαμφησβήτητα η Αντελίνα ανήκει στην κατηγορία των πιο εντυπωσιακών Ελληνίδων. Ανέκαθεν οι εμφανίσεις της γίνονταν talk of the town, όχι τόσο πολύ λόγω των στιλιστικών της επιλογών όσο της πραγματικά ωραίας της διάθεσης. Σε αυτό ήρθε να προστεθεί ανά τα χρόνια, οι αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση.

adelina-(5).jpg

Την Αντελίνα τη γνωρίσαμε μελαχρινή και για τις ανάγκες της τηλεοπτικής της παρουσίας, θέλησε να κάνει τα μαλλιά της ξανθά -που ομολογουμένως- της πηγαίναν πολύ. Μετά το τέλος της πορείας της στη μικρή οθόνη, η Αντελίνα επέστρεψε στο φυσικό χρώμα των μαλλιών της ενώ όπως διαπιστώσαμε μέσα από την τελευταία της φωτογραφία έχει χάσει και αρκετά κιλά από την τελευταία της εμφάνιση.

Η ίδια μάλιστα κατά τη διάρκεια της απουσίας, διατηρούσε την επαφή της με τον κόσμο μέσα από τα social media της. Από εκεί είχε μοιραστεί την ανάγκη της να κάνει ορισμένες αλλαγές. Ανάμεσα σε αυτές και η αλλαγή στην εμφάνισή της.

adelina-(14).jpg

«Μετά από περίπου δυόμιση χρόνια που έχω “εξαφανιστεί” και μετά από αρκετά μηνύματα σας, τα οποία τα διαβάζω όλα, ήρθε η ώρα να ανεβάσω μια σημερινή φωτογραφία μου, που έβγαλε η κόρη μου και να σας ευχηθώ με όλη μου την αγάπη ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Το ταξίδι της πραγματικής ευτυχίας, της εσωτερικής γαλήνης και της ελευθερίας θέλει κόπο, εσωτερικότητα, επιμονή και πίστη…ίσως θέλει και λίγη μοναχικότητα…
Ευχαριστώ το Θεό και τον άντρα μου @harryvarthakouris που μου έδωσαν το προνόμιο να έχω τη δυνατότητα να αφοσιωθώ στην οικογένεια μου και να φωτίσω την ψυχή μου με αυτά που θεωρώ εγώ σημαντικά και θεμέλια της ύπαρξής μου.
Σ’ έναν πλανήτη που ουρλιάζει για αλλαγή, σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά να έχετε υγεία, πίστη, ελευθερία, ειρήνη, αφθονία, ευλογία, ταπεινότητα, θαλπωρή, σταθερές αξίες, ηθική, ενσυναίσθηση, τιμιότητα, συγχωρητικότητα, πολλή πολλή αγάπη και όλοι οι δρόμοι της ζωής σας να είναι ανοιχτοί. Ένα μάθημα είναι η ζωή και πάντα υπάρχει χρόνος γι’αλλαγή αρκεί να το θελουμε. Δεν έπαψα ποτέ να πιστεύω στα όμορφα χαμόγελα ψυχής, τα οποία αξίζουν σε όλους!ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕΛΕΝΙΟ 2024!
Σας στέλνω μια πελώρια, ζεστή αγκαλιά.
Σας ευχαριστώ που δεν με ξεχάσατε σε όλη αυτή τη διαδρομή, είναι πολύ σημαντικό για μένα και σας είμαι ευγνώμων.
Με σεβασμό κι εκτίμηση προς όλους», έγραψε στο Instagram της και είδαμε την τεράστια αλλαγή της μετά από περίπου τρία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/C1nBoJKLmxg/

Όσο για το πώς κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά που η ίδια επιθυμούσε;

«Κάνω διατροφή εδώ και λίγο καιρό μαζί με γυμναστική. Δεν είμαι τέλεια, πέρασα μια περίοδο που έτρωγα συναισθηματικά και δεν κατάφερνα να βάλω στοπ, εκεί ξέσπασα αλλά με γνώρισα καλύτερα και κατάφερα να αγαπήσω κι αυτή την πλευρά μου», είχε απαντήσει η ίδια σε σχετική ερώτηση follower αποκαλύπτοντας τη διατροφή της.

Δες φωτογραφίες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved