Τσαπαρέλη: Εσύ το θυμάσαι; Με αυτόν τον πρωταγωνιστή της σειράς Παραλία είναι παντρεμένη!
Showbiz

Τσαπαρέλη: Εσύ το θυμάσαι; Με αυτόν τον πρωταγωνιστή της σειράς Παραλία είναι παντρεμένη!

Η Ευσταθία Τσαπαρέλη έχει συνδυάσει επαγγελματική και προσωπική ζωή, καθώς είναι παντρεμένη με τον πρωταγωνιστή της σειρά «Παραλία». Εσύ το θυμόσουν;

Οι δυο πρωταγωνιστές είναι παντρεμένοι κι έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Σπάνια θα κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις για αυτό και λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν πως είναι ζευγάρι.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Λογοθέτη, ο οποίος στην σειρά υποδύεται τον πατέρα της Υπάτιας, τον Διονύση Αρχοντάκη και την τηλεοπτική σύζυγο του Γράντου, Κερασία, την οποία υποδύεται η Ευσταθία Τσαπαρέλη!

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια. Ο ίδιος ο Αλέξανδρος Λογοθέτης σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει:

«Εγώ ήθελα πάρα πολύ να γίνω γονιός. Μέσα σε αυτή την επιθυμία μου βρέθηκε η Ευσταθία Τσαπαρέλη. Πέρασα δύσκολους μήνες όταν την γνώρισα γιατί είχα ένα τροχαίο και έκατσα 6 μήνες εκτός. Γνωριστήκαμε στα Χανιά από κοινή παρέα και στη συνέχεια γυρίσαμε όλη την Κρήτη… Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Δεν θέλαμε γάμο. Δεν πρόλαβε κάνεις να μας πει κάτι από τους συγγενείς, γιατί η Ευσταθία μέσα σε ενάμισι χρόνο ήταν έγκυος. Ήθελα πολύ να γίνω γονιός και κατάλαβα πόσο ωραίο είναι να απεκδύεσαι το εγώ σου και να το μοιράζεσαι».

Ποιο είναι το μυστικό της ευτυχισμένης σχέσης τους;

Οι δύο ηθοποιοί συνδυάζουν επαγγελματική και προσωπική ζωή, αλλά ποτέ δε τα συγχέουν. Συγκεκριμένα, η Ευσταθία Τσαπαρέλη έχει αποκαλύψει το μυστικό που τους βοηθά να διατηρούν τη σχέση τους αναλλοίωτη:

«Στην κοινή μας ζωή, η ταυτότητα του ηθοποιού δεν παίζει κάποιο ρόλο. Σαφώς ζητάμε ο ένας τη γνώμη του άλλου. Ειδικά για εμένα, η άποψη του Αλέξανδρου σε ό,τι αφορά τη δουλειά μου, είναι η πιο σημαντική. Θα μπορούσα να σου πω ότι η συμβίωση είναι πιο εύκολη, γιατί γνωρίζουμε τις δυσκολίες».

Για την μητρότητα και τη σχέση με τον γιο της η γνωστή ηθοποιός έχει αποκαλύψει: «Ο γιος μου με κάνει ό,τι θέλει, αλλά περνάω και περιόδους που είμαι αρκετά αυστηρή. Είμαι άνετη σαν μαμά και μου αρέσει πολύ να τον φροντίζω, αλλά πάντα έχω στο μυαλό μου ότι η αγάπη μας πρέπει να είναι τόση, ώστε να μην μπουκώνει».

Όσον αφορά τον ρόλο της στη σειρά «Παραλία», η ηθοποιός είναι ενθουσιασμένη!

«Κάνω έναν θετικό χαρακτήρα, χωρίς ωστόσο να στερείται των σκοτεινών στοιχείων. Πρόκειται για μία γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε ένα συντηρητικό περιβάλλον και έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τον άντρα της. Οι δυο τους μεγάλωσαν σαν αδέλφια και τον ξέρει όπως τον εαυτό της. Όμως, εκείνη οριακά κακοποιείται και το υπομένει. Με έναν δυναμικό τρόπο. Είμαι ενθουσιασμένη και περίεργη για το πώς θα εξελιχθεί στη συνέχεια.

Η ιστορία έχει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί βλέπουμε τη σύγκρουση του συντηρητισμού με το νεωτερικό στοιχείο που έρχεται, της τοπικής κοινωνίας με αυτή των χίπηδων και των τοπικών συμφερόντων με τη χαρά της ζωής. Με φόντο την παραλία των Ματάλων του ’69, παρακολουθούμε μέσα από την ιστορία της κεντρικής ηρωίδας, που την υποδύεται η Δανάη Μιχαλάκη, τα σκοτεινά σημεία αυτών των δύο κόσμων που συγκρούονται».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved