Χριστοδούλου για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Είναι κάτι που με ενοχλεί»
Showbiz

Χριστοδούλου για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: «Είναι κάτι που με ενοχλεί»

Για την προσωπική του ζωή μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιώργος Χριστοδούλου ενώ τοποθετήθηκε και φλέγον θέμα του νομοσχεδίου που αφορά στα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία.

Δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για την προσωπική σας ζωή, παντρευτήκατε ποτέ;

Παντρεύτηκα μια φορά στο παρελθόν, αλλά χώρισα πριν πολλά χρόνια. Τώρα είμαστε φιλαράκια. Παιδιά δεν έχω και αυτό είναι ίσως ένα μελανό σημείο στη ζωή μου, αλλά το έχω δεχτεί. Τώρα ο χρόνος πέρασε και πια είναι αργά. Είναι ένα μεγάλο αγκαθάκι στη ζωή μου.

xristodoulou-(2).jpg

Θα ήσασταν ανοιχτός σε έναν νέο έρωτα που μπορεί να σας οδηγήσει στην εκκλησία;

Υπάρχει στην ζωή μου μια υπέροχη γυναίκα. Ένα φιλαράκι που με σέβεται και την σέβομαι και συμβαδίζουμε μαζί, παρεΐτσα. Υπάρχει αγάπη, σεβασμός και πάνω από όλα ειλικρίνεια. Πιστεύω όλα αυτά θα μας οδηγήσουν στο κατάλληλο μονοπάτι.

xristodoulou-(3).jpg

Είστε υπέρ γάμου ομοφυλοφίλων;

Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει στο κρεβάτι του ό,τι θέλει. Και δεν ενδιαφέρει και κανέναν. Τώρα το θέμα των παιδιών είναι κάτι που με ενοχλεί. Δεν ξέρω το παιδάκι πώς θα διαχειρίζεται το γεγονός όταν πηγαίνει στο σχολείο και θα βλέπει τα άλλα παιδάκια με τη μαμά και τον μπαμπά τους και εκείνο θα έχει δυο μπαμπάδες ή δυο μαμάδες. Δεν ξέρω κιόλας μπορεί να κάνω και λάθος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved