Κεφάτο disco party με επώνυμες παρουσίες
Showbiz

Κεφάτο disco party με επώνυμες παρουσίες

Σε ρυθμούς disco πραγματοποιήθηκε το anniversary party για τα 20 χρόνια γνωστής εταιρείας ανακύκλωσης μπαταριών! Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν λαμπεροί influencers, τηλεοπτικά πρόσωπα, δημοσιογράφοι και άτομα από την ελληνική showbiz.  

Το anniversary party πραγματοποιήθηκε με 80s διάθεση σε γνωστή disco στο κέντρο της Αθήνας, οι καλεσμένοι ήταν πολλοί και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση για τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας της μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα γνωστής εταιρείας ανακύκλωσης μπαταριών.

Στο disco party το παρών έδωσαν προσωπικότητες του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου της Αθήνας, με ξεχωριστά outspace - disco outfits, καθώς επίσης μέλη και συνεργάτες, που στηρίζουν τις προσπάθειες της εταιρείας.

Από τους καλεσμένους που ξεχώρισαν ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με ένα φανταχτερό πουκάμισο από δερματίνη σε καφέ αποχρώσεις.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και την Ιωάννα Μαλέσκου η οποία ήταν εκθαμβωτική με ένα total black outfit και φυσικό μαλλί και μακιγιάζ.

Το disco party δεν έχασε ούτε η Μαρία Κορινθίου, η οποία έκανε μια πολύ φυσική και casual εμφάνιση! Γι’ άλλη μια φορά κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον το δικό μας, αλλά και του φωτογραφικού φακού!

Δες στην παρακάτω gallery τους λαμπερούς καλεσμένους του disco party στο κέντρο της Αθήνας:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved