Έφη Σαρρή: «Με βλέπω μια γριά...» - Η αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις
Showbiz

Έφη Σαρρή: «Με βλέπω μια γριά...» - Η αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις

Η Έφη Σαρρή μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη για τις αισθητικές επεμβάσεις, πώς διατηρείται νέα στον χρόνο, καθώς και για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού προς το πρόσωπό της και μας αποκάλυψε γεγονότα και καταστάσεις που δε γνωρίζαμε μέχρι τώρα. 

Η γνωστή τραγουδίστρια ειλικρινής και με πολύ καλή διάθεση παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και τα είπε όλα...

Έχετε κάνει επεμβάσεις στο πρόσωπό σας;

Είμαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων, αλλά δεν έχω κάνει τίποτα γιατί με κυριεύει ο φόβος. Θα έκανα ένα χειρουργείο μόνο για λόγους υγείας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπω στο χειρουργείο για αισθητικούς λόγους.

Τότε έχετε καλά γονίδια ή κοιμάστε πολύ...

Χαίρομαι που το βλέπετε έτσι, αλλά κοιμάμαι πολύ λίγο και με βλέπω μια γριά... (γέλια).

sarri.jpg

Έχετε δεχτεί κάποια ακραία εκδήλωση θαυμασμού όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας σας;

Αυτό που θυμάμαι πολύ έντονα είναι ένα περιστατικό περίεργο. Μπήκε στο καμαρίνι μου ένα αγόρι με ξανθιά περούκα, φόρεμα και τακούνια που έμοιαζαν με τα δικά μου και μου είπε με ύφος: «Δεν είσαι εσύ η Έφη Σαρρή, είμαι εγώ». Τα έχασα και τρόμαξα μπορώ να σου πω. Ήμουν μόνη μου στο καμαρίνι και το αγόρι αυτό είχε κλείσει και την πόρτα από πίσω του. Προσπάθησε με ήρεμο τρόπο και γλυκό να του εξηγήσω πόσο όμορφος είναι. Μετά άρχισε να μου δείχνει εκατοντάδες φωτογραφίες μου που είχε μαζέψει και να μου τραγουδάει τα τραγούδια μου. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά... Ευτυχώς με τρόπο τον ηρέμησα και όλα πήγαν καλά.

Υπήρξε κάποιος άντρας στη ζωή σας που σας έδινε πολλά χρήματα, προκειμένου να σταματήσετε το τραγούδι;

Πάντα γινόταν αυτό. Μόλις ξεκινούσα μία σχέση, μου έλεγαν πότε θα σταματήσεις τη δουλειά σου. Με έβλεπαν ανταγωνιστικά για κάποιον λόγο. Γινόταν πολύ κουραστικό όλο αυτό και μετά από καυγάδες, τελείωναν αυτές οι σχέσεις.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved