Λαμπρόγιαννη σε Αρναούτογλου: «Δεν σε συμπαθούσα με αυτά που έκανες»-Γρηγόρης: «Για μένα ήσουν ξινή»
Showbiz

Λαμπρόγιαννη σε Αρναούτογλου: «Δεν σε συμπαθούσα με αυτά που έκανες»-Γρηγόρης: «Για μένα ήσουν ξινή»

Φιλοφρονήσεις και... αγάπες αντάλλαξαν η Δάφνη Λαμπρόγιαννη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο αποψινό (17/1) The 2Night Show

Aπό τα πρώτα κιόλας λεπτά της συνάντησής τους, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη εξέφρασε την απέχθειά της για την λαμπερή εικόνα που θέλουν κάποιοι να βγάζουν προς τα έξω.

«Έχω μία απέχθεια με τη σελεμπριτοκατάσταση. Δεν είναι αυτό η υποκριτική, είναι πάρεργο. Δεν μου άρεσε…» είπε ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν στο παρελθόν είχε βιώσει δύσκολες καταστάσεις με stalker, η ηθοποιός απάντησε:

THE-2NIGHT-SHOW_DAFNH-LAMPROGIANNH-(1).jpg

«Είχα stalker. Στο παρελθόν, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Ένας stalker αυτό προσπαθεί να κάνει, να πάρει μία αξία που δεν έχει. Έβρισα και σταμάτησε».

Και επεσήμανε: «Το φλερτ το αντιμετώπιζα πάντα με ανύπαρκτη αυτοπεποίθηση».

Γυρνώντας τα χρόνια πίσω και μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποκάλυψε: «Ο πατέρας μου ήταν τσαγκάρης, δούλευε όλη μέρα και η μητέρα μου κράταγε όλο το νοικοκυριό. Δεν ένιωσα ποτέ να μου λείπει τίποτα από το σπίτι. Έμαθα την αξία των πραγμάτων. Σήμερα δεν την ξέρουμε».

THE-2NIGHT-SHOW_DAFNH-LAMPROGIANNH-(3).jpg

Ως μαθήτρια όμως πώς ήταν; Η ηθοποιός απάντησε: «Το σχολείο δεν με ενδιέφερε πάρα πολύ. Δεν έδωσα εξετάσεις για κάποιο Πανεπιστήμιο, γιατί ήξερα πως ήθελα να γίνω ηθοποιός... Ενώ από πάντα θυμάμαι ότι ήθελα να κάνω αυτή τη δουλειά, ήξερα ότι δεν ήθελα να είναι μόνο λάμψη. Δηλαδή το εξωτερικό που είχε η Βουγιουκλάκη δεν μου έλεγε τίποτα».

Στη συνέχεια η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είπε ευθαρσώς στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως δεν τον συμπαθούσε καθόλου στο παρελθόν, ειδικά την περίοδο που παρουσίαζε το σόου όπου πετούσε από μπαλκόνια πράγματα. Ο παρουσιαστής τότε τής απάντησε πως και για εκείνον ως ηθοποιός ήταν... ξινή. Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved