Η Πέγκυ Τρικαλιώτη στο gossip-tv: Το Προξενιό, ο λόγος που δεν κάνει αισθητικές επεμβάσεις & η κόρη
Showbiz

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη στο gossip-tv: Το Προξενιό, ο λόγος που δεν κάνει αισθητικές επεμβάσεις & η κόρη

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη επέστρεψε δυναμικά στην τηλεόραση, αυτή τη σεζόν, μέσα από την αγαπημένη σειρά του Alpha, Το Προξενιό της Ιουλίας.

Υποδύεται την Κυριακούλα Ραζίνη, η οποία είναι η σύζυγος του Στράτου Ραζίνη και μητέρα του Γρηγόρη, του νέου που αγαπά η Ιουλία. Είναι καλοσυνάτη και αφοσιωμένη στον άντρα και στα παιδιά της. Η ζωή και τα βιώματά της όμως την έχουν κάνει αρκετά σκληρή. Μια γυναίκα που καμία σχέση δεν έχει με εκείνη, όμως, έχει μπει τόσο πολύ μέσα στον ρόλο που μοιάζει, όπως λέει και η ίδια, σα να την κουβαλούσε από πάντα μέσα της.

Δυναμική μητέρα, σύζυγος και άψογη επαγγελματίας, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, μιλά στο gossip-tv.gr για τα επαγγελματικά της αλλά και για τη σχέση της με την κόρη της που έχει μπει πια στην εφηβεία. Για ποιον λόγο δεν θέλει να κάνει αισθητικές επεμβάσεις και πώς αντέχει να δουλεύει παράλληλα στην τηλεόραση και στο θέατρο;

Απολαύστε την...

08f08091-Pegky-Trikaliwth.webp

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη, ως Κυριακούλα, στο Προξενιό.

  • Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Το Προξενιό της Ιουλίας;

Πιστεύεις ότι μπορώ να μιλήσω; Έχω υπογράψει συμβόλαιο να μη μιλήσω… (Γέλια)! Το μόνο που μπορώ να πω, σε σχέση με τον δικό μου ρόλο τουλάχιστον, είναι ότι αρχίζει και βγαίνει αρκετά πιο καθαρά το παρελθόν της Κυριακούλας και για ποιο λόγο είναι τόσο πολύ κολλημένη με τον σύζυγό της σε αυτό το βαθμό. Θα συνεχίσει επίσης να «κυνηγάει» τον γιο της. Στα παιδικά της χρόνια συνέβη ένας βιασμός... Δεν μπορώ να σας πω πολλά για τον Αδάμ!

Έχω χτυπήσει πικ αρκετές φορές...

  • Έχετε μπει για τα καλά μέσα στον ρόλο της Κυριακούλας. Υπάρχει κάτι που σας δυσκόλεψε;

Νομίζω ότι με το που με ντύνουν, είναι σα να μου συμβαίνει αμέσως. Την Κυριακούλα είναι σα να την κουβαλούσα από πάντα μέσα μου. Πάρα πολύ γρήγορα μπήκα στη διαδικασία να βρω τον ρόλο. Σε δύο βδομάδες κατάλαβα τι παίζω και πώς το παίζω, αλλά αυτό μου συμβαίνει πάντα με τους ρόλους. Είναι τόσο καλογραμμένο από τον Απειρανθίτη που αμέσως μπήκα στο κλίμα. Αν με δυσκόλεψε κάτι ίσως είναι οι ρυθμοί. Είναι μια σειρά εποχής που παίζεται τρεις φορές την εβδομάδα και τα γυρίσματα είναι μόνο σε φυσικούς χώρους.

  • Τι έχει αλλάξει σήμερα σε σχέση με εκείνη την εποχή, όσον αφορά τις γυναίκες;

Η θέση της γυναίκας εκείνη την εποχή ήταν πολύ δύσκολη. Δεν μπορούσαν να ορίσουν ποιον θα παντρευτούν, τρώγανε ξύλο. Αυτό δεν έχει αλλάξει σήμερα απλώς έχει μετατοπιστεί το πρόβλημα. Δυστυχώς, θα έπρεπε αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ζώντας σε μια δυτική χώρα, η θέση της γυναίκας να είναι τελείως διαφορετική, να μην υπήρχαν γυναικοκτονίες. Από τη στιγμή που συμβαίνει θα πρέπει να δεχόμαστε την έννοια «γυναικοκτονία» όσο και αν δεν μας αρέσει να την ακούμε. Θέλει χρόνο ακόμα η γυναίκα για να μπορέσει να πατήσει στα πόδια της, όπως οι άνδρες.

peggy_trikalioti_official_1689930535_3151688222109654925_5897972868.jpg
  • Είστε και μητέρα μιας κόρης…

Η κόρη μου, Φραντζέσκα, έχει μπει ήδη στην εφηβεία και είναι δύσκολα. Προσπαθώ να είμαι ο βράχος που θα χτυπήσει. Στην κόρη μου βλέπω εμένα μικρή. Το μέσα μας είναι αρκετά κοινό.

  • Η μικρή αντιλαμβάνεται ότι η μητέρα της είναι μια γνωστή ηθοποιός;

Φέτος το κατάλαβε! Με είδε και στην τηλεόραση και της το λένε και οι φίλοι της. Για την ώρα της αρέσει αλλά πιστεύω ότι θα αλλάξει γνώμη (Γέλια). Έρχεται συχνά και στο θέατρο!

  • Θέατρο και τηλεόραση πώς συνδυάζονται;

Πολύ δύσκολα! Έχω χτυπήσει πικ αρκετές φορές, όχι μόνο μία! Το θέατρο όμως είναι για εμένα πηγή ζωής και όταν μείνω για καιρό χωρίς αυτό, δεν είμαι καλά. Ζω πολλές ζωές μέσα από αυτό, δεν ζω μόνο εμένα.

  • Άσχημες συμπεριφορές έχετε βιώσει;

Έχω πετύχει τα πάντα στο θέατρο όμως δεν έχω δεχτεί ποτέ σεξουαλική παρενόχληση. Δεν έχω συνεργαστεί με κανέναν από αυτούς που εμπλέχτηκαν στις καταγγελίες.

peggy_trikalioti_official_1704209188_3271466240885120989_5897972868.jpg

Στιγμιότυπο από τη θεατρική παράσταση.

  • Σας αγχώνει ο χρόνος που περνάει; Είστε υπέρ των επεμβάσεων;

Δεν κάνω τίποτα! Φοβάμαι πάρα πολύ τις ενέσεις, έχω τεράστιο θέμα. Επίσης, φοβάμαι την αλλοίωση του προσώπου και η δουλειά μου είναι να παίζω με την έκφραση.

  • Τι θα θέλατε από τη νέα χρονιά;

Θέλω να έχω υγεία εγώ, οι άνθρωποι που αγαπάω και όλος ο κόσμος. Να πάει καλύτερα το θέατρο και να γίνονται δουλειές.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη πρωταγωνιστεί φέτος στην παράσταση «Μαντάμ Μποβαρί» του Γκυστάβ Φλομπέρ, στο θέατρο Αποθήκη, από Σάββατο έως Τρίτη.

«Υποδύομαι έναν ρόλο που δεν έχει καμία σχέση με εμένα αλλά ούτε και με την Κυριακούλα από το Προξενιό της Ιουλίας. Είναι μια γυναίκα νέα, όμορφη. Μια γυναίκα που κυνηγάει τη ζωή και είναι ερωτευμένη με τη ζωή, με την ελευθερία, με τον έρωτα, με το σώμα της. Αυτή όμως η γυναίκα είναι επίσης εγκλωβισμένη σε μια εποχή που επίσης δεν υπήρχε η γυναίκα ως οντότητα», θα πει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved