Χάρης Κωστόπουλος: Σήμερα η κηδεία του τραγουδιστή - Η επιθυμία της οικογένειας
Showbiz

Χάρης Κωστόπουλος: Σήμερα η κηδεία του τραγουδιστή - Η επιθυμία της οικογένειας

Ο Χάρης Κωστόπουλος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 60 ετών μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η οικογένεια του τραγουδιστή με μία ανακοίνωση στο Facebook, μέσα από την επίσημη σελίδα του.

Το πρωί του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, η οικογένεια του Χάρη Κωστόπουλου έγραψε στο Facebook:

1675216534169-456140694-kostopoulos.jpg

Χάρης Κωστόπουλος

«Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Θα ενημερώσουμε σύντομα για το ποτε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας. Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή. Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή».

Όσο για την κηδεία του που θα γίνει σήμερα, Τρίτη 23 Ιανουαρίου έγραψαν: «Η εξόδιος ακολουθία και ταφή του Χάρη Κωστοπουλου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23/01, στις 10.00 πμ, στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας, στο τέρμα της οδού Μικράς Ασίας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος "Φλόγα" Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved