Μαρίνα Τσιντικίδου: Δες πώς είναι σήμερα στα 53 της χρόνια; Παραμένει καλλονή!
Showbiz

Μαρίνα Τσιντικίδου: Δες πώς είναι σήμερα στα 53 της χρόνια; Παραμένει καλλονή!

Ο χρόνος είναι σίγουρα σύμμαχός του άλλοτε τοπ μόντελ! Η Μαρίνα Τσιντικίδου στα 53 της χρόνια παραμένει καλλονή!

Η Μαρίνα Τσιντικίδου σε ηλικία 21 ετών εξελέγη Σταρ Ελλάς και τον επόμενο μήνα εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό Μις Υφήλιος που έγινε στην Ταϊλάνδη.

200902222148350.0336_MARINA_TSINTIKIDOY_1922009.jpg

Στις 15 Ιουνίου του ίδιου έτους, κλήθηκε να εκπροσωπήσει για άλλη μία φορά τα ελληνικά χρώματα στο διεθνή διαγωνισμό της Μις Ευρώπη που διοργανώθηκε στο Ζάππειο, κερδίζοντας αυτή την φορά τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας της γηραιάς ηπείρου. Η διάκρισή της την έκανε διάσημη με αποτέλεσμα να αρχίσει να δέχεται τηλεοπτικές προτάσεις.

Στο διάβα της καριέρας της ακολούθησαν εμφανίσεις σε διάφορες διαφημίσεις καθώς και σε σειρές στην ελληνική τηλεόραση, ενώ παράλληλα η ενεργή της δράση στις πίστες της πασαρέλας γινόταν ακατάπαυστα. Το 1998 παρουσίασε στο Mega Channel το νεανικό τηλεπαιχνίδι Έλα στο bizz ενώ για ένα χρονικό διάστημα ασχολήθηκε και με την υποκριτική.

6286_MARINA_TSINTIKIDOY_10062007.jpg

Σήμερα η Μαρίνα ασχολείται με την διακόσμηση κήπων

«Όλα άρχισαν όταν συνεργάστηκα για πρώτη φορά με την ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς παρουσιάζοντας τις προγραμματισμένες καθημερινές εκδηλώσεις. Έτσι ήρθα σε επαφή με ένα αντικείμενο που ήταν σα να μην υπήρχε μέχρι τότε και να το ανακάλυψα ξαφνικά.
Επέστρεψα στα παιδικά μου χρόνια, όταν εγώ και η γιαγιά μου σκαλίζαμε τον κήπο, ποτίζαμε και φυτεύαμε. Εκείνη τη χρονιά ανακάλυψα και τη σχολή στο κτήμα Συγγρού που παρέχει πτυχίο κηποτεχνίας.
Τα πρώτα που ρώτησα ήταν αν υπήρχε όριο ηλικίας για όσους ήθελαν να την παρακολουθήσουν και ποιο ήταν το κόστος των διδάκτρων. Στάθηκα πολύ τυχερή και τα δύο αφού η ηλικία δεν έπαιζε κανένα ρόλο και τα μαθήματα ήταν δωρεάν από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης. Έτσι, λοιπόν, ξεκίνησα πολύ γρήγορα και αποφασιστικά», έχει πει.

Δες πώς είναι σήμερα στη gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved