Ιωάννα Τούνη: Η αισθητική επέμβαση στο στήθος μετά τη γέννα
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Η αισθητική επέμβαση στο στήθος μετά τη γέννα

Η Ιωάννα Τούνη μέσω instastories αποκάλυψε την αισθητική επέμβαση στο στήθος μετά τη γέννα που επιθυμεί να κάνει, αφού θεωρεί ότι μετά τον θηλασμό, το στήθος της έχει αλλάξει.

Η γνωστή influencer ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω, όσες από εσάς έχετε βάλει στήθος και ιδανικά να έχουν περάσει 2-3 χρόνια, να δείτε πώς κάθεται και μην βαρύνει μετά, θέλω να μου πείτε έναν καλό γιατρό, ιδανικά θέλω να κάνει καλό στήθος. Δεν μου αρέσουν οι γιατροί που κάνουν στήθος, μύτες, λιποαναρροφήσεις, θέλω να κάνω πολύ στήθος, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε, αυτό χρειάζομαι».

touni-5-antigrafo2.jpg

Και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Δεν ξέρω πότε θα το κάνω, νομίζω πρέπει να περάσει και ένα διάστημα έξι μηνών μετά τον θηλασμό».

Να σας θυμίσουμε ότι η Ιωάννα Τούνη όταν θήλαζε τον Πάρη είχε πει μεταξύ άλλων: «Ναι θηλάζω ακόμα, δεν έχω καταφέρει να το κόψω, δεν έχω καταφέρει να πίνει γάλα το μωρό, όλη μέρα μπορεί να τρώμε φουλ…αλλά το βράδυ το στήθος πάει και έρχεται σύννεφο. Δηλαδή ξυπνάμε ανά ώρα και τρώμε. Είναι συναισθηματικό το ξέρω, δεν το σταματάει, δεν ξέρω πως θα το σταματήσω, κάνω και σεμινάρια αποθηλασμού».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω με την αποκάλυψή της ότι σκέφτεται να κάνει αισθητική επέμβαση στήθους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved