Νύχτα Στάσου: Η οικογένεια του Ζαμπέτα ενωμένη - Η Ελένη Νταράλα, οι δύο εγγονοί του & οι ιστορίες
Showbiz

Νύχτα Στάσου: Η οικογένεια του Ζαμπέτα ενωμένη - Η Ελένη Νταράλα, οι δύο εγγονοί του & οι ιστορίες

Ένα μοναδικό αφιέρωμα επεφύλασσε απόψε (27/1) στους τηλεθεατές, η μουσική εκπομπή Νύχτα Στάσου, στον αξέχαστο Γιώργο Ζαμπέτα

Η Μελίνα Ασλανίδου με τον Χρήστο Νικολόπουλου που είναι και οι οικοδεσπότες της μουσικής εκπομπής καλωσόρισαν στην παρέα τους την οικογένεια του αξέχαστου λαϊκού μουσικοσυνθέτη με τις απίστευτες επιτυχίες που οι περισσότερες ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του «Νύχτα Στάσου».

Η σύζυγος του γιου του Γιώργου Ζαμπέτα, Μιχάλη Ζαμπέτα ο οποίος έχει φύγει επίσης νωρίς από τη ζωή, είχε πολλές ιστορίες να διηγηθεί για όσα έζησε κοντά τους.

Η Ελένη Νταράλα, ετεροθαλής αδελφή του Γιώργου Νταλάρα η οποία υπήρξε οικογένεια με τον Μιχάλη Ζαμπέτα είχε μόνο τρυφερά λόγια να πει για τον αξέχαστο πεθερό της.

Όμως και τα εγγόνια του, ο Γιώργος και ο Μιχάλης οι οποίοι είναι επίσης μουσικοί είχαν να διηγηθούν όμορφες ιστορίες για τον παππού τους τον οποίο δεν πρόλαβαν να γνωρίσουν καλά παρ' όλο που γεννήθηκαν πριν εκείνος φύγει από τη ζωή. Ήταν όμως πολύ μικροί, αλλά τιμούν το όνομα βαρύ σαν ιστορία που κουβαλούν. Απόψε τούς είδαμε στη μουσική εκπομπή να ερμηνεύουν τραγούδια του αξέχαστου Γιώργου Ζαμπέτα.

Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved