Πάνος Νάτσης: Δύο χρόνια από το τραγικό δυστύχημα - Η συγκινητική ανάρτηση της Ντάνη Γιαννακοπούλου
Showbiz

Πάνος Νάτσης: Δύο χρόνια από το τραγικό δυστύχημα - Η συγκινητική ανάρτηση της Ντάνη Γιαννακοπούλου

Δύο χρόνια έκλεισαν σήμερα από το μοιραίο εκείνο ξημέρωμα που ο Πάνος Νάτσης άφηνε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα. Ήταν μόλις 31 ετών.  

Ο Πάνος Νάτσης τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου 2022 επέστρεφε από το σπίτι της καλής του φίλης και συναδέλφου του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη στο δικό του σπίτι για να ξεκουραστεί, όταν ένα φορτηγό χτύπησε τη μηχανή του, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους που προκάλεσαν το τροχαίο. Η ηθοποιός είχε οργανώσει μία συγκέντρωση στο σπίτι της με αφορμή τα γενέθλιά της και όλοι όσοι συμμετείχαν είχαν περάσει πολύ ωραία. Μόνο που η τραγική είδηση, νωρίς το πρωί της επόμενης μέρας, τα «κάλυψε» όλα και άφησε την πιο πικρή και δυσάρεστη γεύση στο στόμα όσων είχαν βρεθεί στο πάρτι γενεθλίων.

Ο ηθοποιός ο οποίος έγινε ακόμα πιο αγαπητός στο κοινό μετά τον θάνατό του μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Σέρρες» άφηνε εκείνο το βράδυ την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη τους οικείους του, συγγενείς και φίλους που τον είχαν αγαπήσει για τον χαρακτήρα του και την προσωπικότητά του. Ανάμεσά τους και η καλή του φίλη Ντάνη Γιαννακοπούλου, πρωταγωνίστρια στη σειρά «Έρωτας Φυγάς» που σήμερα έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση με αφορμή τη μαύρη επέτειο από τον θάνατο του Πάνου.

«Δύο χρόνια... Είσαι πάντα εδώ» έγραψε πάνω στη φωτογραφία του φίλου της που ανάρτησε στα social media.

Ποιος ήταν ο Πάνος Νάτσης

Ο Πάνος Νάτσης αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012.

Είχε συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» την περίοδο 2013-2014, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» την περίοδο 2015-2016, «Ο ήχος του όπλου» τη σεζόν 2016-2017 και άλλες.

Τη σεζόν 2016-2017 ήταν μέρος του καστ της κωμικής σειράς «Αστέρας Ραχούλας» στον Alpha όπου υποδυόταν τον Κωνσταντή. Το 2018 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» στον ANT1 στο ρόλο του Κωστή Αναγνώστου.

Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» το 2015. Ακολούθησε η ταινία «3000» την επόμενη χρονιά. Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Rlay: The Movie».

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις The Curing Room (2017), ΤΟ ΕΠΟΣ... ΤΗΣ ΜΑΛΑΜΩΣ (2018), Όποιος θέλει να χωρίσει...να σηκώσει το χέρι του! (2019), Manji (2016).

Δείτε παρακάτω τη συγκινητική ανάρτηση της φίλης του αλλά και φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη σύντομη ζωή του Πάνου Νάτση:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved