Ιουλία Καλλιμάνη: Τής έριξαν πανέρια με λουλούδια στο πρόσωπο & σταμάτησε το πρόγραμμα εκνευρισμένη
Showbiz

Ιουλία Καλλιμάνη: Τής έριξαν πανέρια με λουλούδια στο πρόσωπο & σταμάτησε το πρόγραμμα εκνευρισμένη

Μία πολύ δυσάρεστη στιγμή έζησε προ ημερών η Ιουλία Καλλιμάνη στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει, όταν θαμώνας του μαγαζιού την ώρα που εκείνη βρισκόταν στην πίστα και ερμήνευε επιτυχία της, τής έριξε με δύναμη πανέρια με λουλούδια στο πρόσωπο. 

Η νεαρή και ταλαντούχα τραγουδίστρια ερμήνευε αμέριμνη τις επιτυχίες της όταν κάποιος από τα μπροστινά τραπέζια πήρε αρκετά πανέρια με λουλούδια και τα πέταξε με δύναμη προς εκείνη, όμως έμοιαζε σαν να είχε βάλει στόχο το πρόσωπό της. Εγκαίρως η Ιουλία Καλλιμάνη κατάφερε να αποφύγει τον τραυματισμό, όμως δεν κατάφερε να κρύψει και την ενόχλησή της και μάλιστα σταμάτησε το πρόγραμμά της, «καρφώνοντας» το βλέμμα της πάνω στον... αποστολέα.

iouliakallimani_official_1706286373_3288890937088961347_1425532493.jpg

Χρειάστηκαν μερικά δευτερόλεπτα για να προσπεράσει το όλο συμβάν η Ιουλία Καλλιμάνη. Δείτε το βίντεο με τη στιγμή του παρολίγον τραυματισμού της.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η Ιουλία Καλλιμάνη αντιμετωπίζει παρόμοια κατάσταση αφού όπως έχει δηλώσει παλιότερα στην εκπομπή Mega Καλημέρα: «Μου έχουν ρίξει λουλούδια με δύναμη στο πρόσωπο και σκίστηκε το χείλος μου. Μάτωσε, έτρεξαν αίματα και σταμάτησα το πρόγραμμα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved