Κώστας Χαρδαβέλλας για την τεκνοθεσία: «Το παιδί χρειάζεται και τη μάνα και τον πατέρα»

Αναφέρθηκε στη διαμάχη του με την Αγγελική Νικολούλη και πώς ξεκίνησε

Showbiz

Κώστας Χαρδαβέλλας για την τεκνοθεσία: «Το παιδί χρειάζεται και τη μάνα και τον πατέρα»

Πάνω από τριάντα χρόνια μετρά ο γάμος του Κώστα Χαρδαβέλλα με την τελευταία του σύζυγο.

Οι δυο τους έχουν ζήσει ευτυχισμένες στιγμές ενώ σαν μια «γροθιά» έχουν αντιμετωπίσει και δυσκολίες. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος μίλησε για την κοινή τους ζωή ενώ σε ερώτηση σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, είναι αρνητικός και εξηγεί το γιατί.

Με την τελευταία σύζυγός σας είστε μαζί πάνω από τριάντα χρόνια, υπάρχει κάποιο μυστικό επιτυχίας στον γάμο σας;

Είμαστε μαζί από το 1992. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό, υπάρχει αλληλοσεβασμός και μια ελευθερία μεταξύ μας. Δεν θα μπορούσα να είμαι ένας άντρας που η γυναίκα του τον σέρνει και τον έχει δεμένο από τον λαιμό. Έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον και αυτός είναι ο λόγος που κρατάει ο γάμος μας τόσα χρόνια. Έχω κάνει άλλους δύο γάμους στη ζωή μου οι οποίοι κράτησαν ενάμιση χρόνο.

xardavellas.jpg

Έχετε χάσει τους γονείς σας πολύ μικρός. Οι απώλειες αυτές σας σημάδεψαν στη ζωή σας;

Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν δύο μηνών και τη μητέρα μου πέντε ετών. Είναι μια πληγή ανοιχτή που σε πονάει μέχρι το τέλος της ζωής σου. Τον πατέρα και τη μάνα δεν μπορεί να τους αντικαταστήσει, ούτε μια γυναίκα, ούτε ένα παιδί, ένας φίλος, τίποτα. Είναι μια πίκρα που κουβαλάω σε όλη μου τη ζωή. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν είχα ποτέ στη ζωή μου ένα χάδι από τους γονείς μου, οπότε πάντα επιζητούσα τη φροντίδα και την αγάπη από τους ανθρώπους γύρω μου.

Εσείς στον γιο σας δώσατε μετά την αγάπη και την φροντίδα που δεν είχατε πάρει εσείς από τους γονείς σας;

Έκανα ό,τι μπορούσα καλύτερα, γι’ αυτό και ο Κωνσταντίνος έχει γίνει ένα εξαιρετικό παιδί. Έδωσα όση αγάπη και φροντίδα είχα να δώσω. Δούλευα πάρα πολύ τότε, αλλά ήμουν εκεί, δεν ήμουν ο πατέρας του Σαββατοκύριακου. Τώρα χαίρομαι και τον καμαρώνω, είναι εξαιρετικός διαιτολόγος, αντιδήμαρχος στο Παλαιό Φάληρο και καθηγητής στο «New York College». Προχώρησε πολύ καλά στη ζωή του.

xardavellas-gyna.jpg

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μεγάλος διχασμός γύρω από την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, εσείς είστε υπέρ ή κατά;

Δεν συμφωνώ με την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, το παιδί χρειάζεται και τη μάνα και τον πατέρα. Ιδιαίτερα τη μάνα. Εγώ που δεν είχα γονείς ποτέ μου, ξέρω τι σημαίνει αυτό, υπάρχει πάντα μέσα μου ένα κενό, μια τρύπα τεράστια, γιατί δεν είχα τη μάνα μου. Άρα λοιπόν ναι, είμαι εναντίον, γιατί αυτά τα παιδιά θα μεγαλώνουν με μια τρομακτική έλλειψη του αντίστοιχου φύλου. Κάποια δεν θα έχουν τη μάνα τους και κάποια δεν θα έχουν τον πατέρα τους. Φυσικά και δεν με απασχολεί αν αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να παντρευτούν, αυτό είναι δικαίωμά τους.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved