Έλενα Παπαρίζου: Τα 42α γενέθλιά της, η φωτό από το παρελθόν, τα υπέροχα λουλούδια & το «ευχαριστώ»
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: Τα 42α γενέθλιά της, η φωτό από το παρελθόν, τα υπέροχα λουλούδια & το «ευχαριστώ»

Η Έλενα Παπαρίζου είχε τα γενέθλιά της και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία από την παιδική της ηλικία. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έσβησε τα 42 κεράκια της τούρτας της προχθές (31 Ιανουαρίου) και φυσικά το γιόρτασε με πολλή χαρά και έχοντας κοντά της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Με αφορμή τα γενέθλιά της, η Έλενα Παπαρίζου έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση. Σ' αυτήν ανέβασε μία φωτό από την παιδική ηλικία της αλλά και μία ακόμα με τα υπέροχα λουλούδια που δέχτηκε για τα γενέθλιά της.

Στη λεζάντα έγραψε προς τους διαδικτυακούς της φίλους: «40 + κάτι χρόνια μετά από αυτή τη φωτογραφία, θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ! 🙏🏻♥️

Για τις ευχές σας, την αγάπη σας, την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε από την πρώτη μέρα… ♥️

Σας αγαπώ πολύ».

Να θυμίσουμε ότι η Έλενα Παπαρίζου μεγάλωσε στη Σουηδία και πάντα ένιωθε σαν να μοιράζεται σε δύο πατρίδες, όμως τις αγαπούσε και τις δύο το ίδιο.

Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, ήταν ήδη γνωστή και είχε φανατικό κοινό τόσο στη χώρα μας όσο και στη Σουηδία όπου συνέχιζαν να ζουν η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι της. Πλέον, παντρεμένη εδώ και μερικά χρόνια με τον επιχειρηματία Ανδρέα Καψάλη, δείχνει να έχει βρει στη ζωή της τις ισορροπίες που επιζητούσε πάντα και γι' αυτό είναι ευτυχισμένη. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε η Έλενα Παπαρίζου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved