Χριστίνα Σέιχ: Δείτε πώς είναι σήμερα η Μαριαλένα του «10 Λεπτά Κήρυγμα», 20 χρόνια μετά!
Showbiz

Χριστίνα Σέιχ: Δείτε πώς είναι σήμερα η Μαριαλένα του «10 Λεπτά Κήρυγμα», 20 χρόνια μετά!

Θυμάστε την πανέμορφη Μαριαλένα από την αγαπημένη νεανική σειρά «10 λεπτά κήρυγμα» που παρακολουθούσαμε στις αρχές των 00s; Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός Χριστίνα Σέιχ που την υποδυόταν. 

Η Χριστίνα μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η συγκεκριμένη σειρά έκανε κάποια περάσματα από κάποια σίριαλ αλλά τελικά αποφάσισε να ασχοληθεί με άλλα πράγματα που της άρεσαν εξίσου με την υποκριτική.

Η ηθοποιός πριν από περίπου πέντε χρόνια, είχε κάνει total make over στην εικόνα που γνωρίζαμε για εκείνη και είχε εμφανιστεί στο κανάλι του Ρένου Ρώτα στο youtube εντελώς αλλαγμένη. Σαν να ήταν μία άλλη γυναίκα και όχι εκείνο το γλυκό κορίτσι με τα τεράστια καταπράσινα μάτια της αγαπημένης κωμικής σειράς. Η Χριστίνα είχε πλέον κοντά πλατινέ μαλλιά και κορμί θανατηφόρα... γυμνασμένο αφού είχε αποκτήσει έναν νέο τρόπο ζωής στον οποίο η γυμναστική και η υγιεινή διατροφή ήταν μονόδρομος.

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Μόλις πριν από δύο χρόνια, η Χριστίνα Σέιχ έγινε και για πρώτη φορά μανούλα, κάτι που μάθαμε από φωτογραφίες που ανέβηκαν στον επίσημο λογαριασμό γνωστού μαιευτηρίου στο Instagram. Ήταν την εποχή του κορονοϊού που η Χριστίνα Σέιχ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και ζούσε την ομορφότερη στιγμή της ζωής της. Σε ό,τι αφορά την εξωτερική της εμφάνιση, η ηθοποιός είχε μακρύνει ξανά τα μαλλιά της και είχε πλέον επιστρέψει στις καστανές αποχρώσεις με τις οποίες την είχαμε αγαπήσει. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved