Καραμίχος: «Προτεραιότητά μου είναι η υγεία, γιατί πέρυσι έκανα ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο...»
Showbiz

Καραμίχος: «Προτεραιότητά μου είναι η υγεία, γιατί πέρυσι έκανα ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο...»

O Γιώργος Καραμίχος σε συνέντευξή του μιλάει για τον ρόλο του ως πατέρας, για τις εμπειρίες που είχε επαγγελματικά στο εξωτερικό και ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και για τις προτεραιότητες που θέτει πλέον... 

Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής, μιλάει για τη σειρά Έρημη χώρα στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και για όλα εκείνα που θέλει να περάσει στα παιδιά του μιας και ένας από τους σημαντικότερους ρόλους στη ζωή του είναι αυτός του πατέρα...

■ Έχεις δουλέψει στο εξωτερικό και ξέρεις καλύτερα από εμένα πως εκεί οι ηθοποιοί δουλεύουν εντελώς διαφορετικά. Έχουν μάνατζερ και δεν χάνουν χρόνο με διαδικαστικά. Σου λείπει αυτό εδώ; Είναι τεράστια η απώλεια χρόνου;

Μάλιστα, πρόσφατα είπα στον παραγωγό: «Συγγνώμη, δεν μπορώ να συνεχίσω τη συνεργασία, γιατί έχουν περάσει πέντε ώρες και λέμε για πράγματα που έπρεπε να έχετε λύσει με τη δικηγόρο μου ή να μη χρειαστεί να σε ξαναπάρω τηλέφωνο». Ο όγκος της δουλειάς είναι μεγάλος και δεν έχω χρόνο γι' αυτά.

GIWRGOS-KARAMIXOS.jpg

■ Σε έναν τόσο ανταγωνιστικό χώρο, παραμένεις επιλεκτικός.

Είναι θέμα επιλογών. Πέρυσι και φέτος δεν έκανα θέατρο, γιατί είχαμε μετακομίσει με τον μικρό μου γιο από την Αμερική, τον οποίο βλέπω Σαββατοκύριακα. Αν έκλεινα θέατρο για έναν-ενάμιση μήνα, δεν θα τον έβλεπα καθόλου. Είναι σε μια πολύ ευαίσθητη ηλικία, είναι 10 χρόνων, δεν μπορούσα να το κάνω αυτό. Τώρα προτεραιότητά μου είναι η υγεία, γιατί πέρυσι έκανα ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο και θέλω να ακούσω τους γιατρούς μου, την οικογένειά μου, τους ανθρώπους που αγαπώ. Δεν θα γίνω πιο ευτυχισμένος με έναν παραπάνω ρόλο ή με 10 ακόμη κριτικές. Έχω απαλλαγεί από την απληστία.

■ Ως πατέρας, τι θέλεις να «περάσεις» στα παιδιά σου;

Η μεγαλύτερη ευθύνη που έχεις προς τα παιδιά σου είναι να τα κάνεις ελεύθερους ανθρώπους. Αν καταφέρω να περάσω στα παιδιά μου το να είμαστε συνδεδεμένοι αλλά όχι προσκολλημένοι, θα τους έχω δώσει τα εφόδια για την ευτυχία.

■ Τι είδες στη σειρά «Ερημη χώρα» και δέχθηκες την πρόταση;

Οι άνθρωποι της εταιρείας παραγωγής NEEDaFIXER είναι καταπληκτικοί, γιατί δημιουργούν ιδανικές συνθήκες και ο σκηνοθέτης Γιώργος Γκιγκαπέππας γνωρίζει καλά το μέσο. Όταν μου το πρότειναν, δέχθηκα αμέσως κι ας ήταν και ο μικρότερος ρόλος που μου είχαν προτείνει, γιατί το αποτέλεσμα που δημιουργεί είναι μαγικό.

■ Δεχόμενος μικρότερο ρόλο, δεν ελλοχεύει ο κίνδυνος στην επόμενη δουλειά να μην έχεις μεγάλο ρόλο;

Δεν έχω τέτοιους φόβους. Μπορεί να ακουστεί ψωνίστικο, αλλά έχω προτάσεις. Ζούμε μία φορά. Δεν ξέρω αν μετά την «Έρημη χώρα» θα αποσυρθώ στη Νίσυρο να αρμέγω κατσίκες. Θέλω να διατηρώ μέσα μου την αίσθηση της ελευθερίας. Μπορεί να ερωτευτώ και να γυρίσω τούμπα τη ζωή μου και να ζήσω στο Τζιμπουτί.

■ Η επιβίωση δεν σε απασχολεί;

Μεγάλωσα με την αγωνία της επιβίωσης και είδα πως δεν οδηγεί πουθενά. Είναι ένας φαύλος κύκλος. Φεύγοντας από το χωριό μου, τους Γεωργιανούς της Βέροιας ήξερα πως θέλω μια διαφορετική ζωή, ήθελα να φύγω.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved