Θύμα ξυλοδαρμού η Μικαέλα Φωτιάδη - «Πονάω, έκανα εμετούς. Δεν ήξερα αν είχε όπλο ή μαχαίρι»
Showbiz

Θύμα ξυλοδαρμού η Μικαέλα Φωτιάδη - «Πονάω, έκανα εμετούς. Δεν ήξερα αν είχε όπλο ή μαχαίρι»

Εικόνες που σοκάρουν ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μικαέλα Φωτιάδη, στις οποίες την είδαμε με μώλωπες και αρκετά χτυπημένη.

Κάποιες από τις αναρτήσεις της έγιναν δημόσια ενώ κάποιες τις μοιράστηκε μόνο με τους στενούς της φίλους στη δημοφιλή πλατφόρμα και ήταν αινιγματικές, με το γνωστό μοντέλο που είχε γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από το GNTM, να μη δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Θυμίζουμε ότι η Μικαέλα Φωτιάδη το 2015 εξελέγη Σταρ Ελλάς και το 2016 Μις Ευρώπη και είναι μητέρα ενός παιδιού.

Στην δημόσια ανάρτησή της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κανείς δεν με σακατεύει εμένα. Απλώς με προκαλεί. Και εκεί που προκαλείς να περιμένεις και αντιδράσεις. Θα μιλήσω μόλις μου φύγει ο πονοκέφαλος. Κατά τ άλλα είμαι μια χαρά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να μην εμπιστεύεστε κανέναν. Ο καλύτερος μπορεί να γίνει ο χειρότερος. Τα φιλιά μου».

1707295555824-850775674-mikaela.jpg

«Έστειλε τα ανθρωπάκια του τελικά ο... Μπράβο! Να σε χαίρονται», γράφει στην ανάρτηση που έκανε στους στενούς φίλους και δημοσιεύει παράλληλα και φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται οι μελανιές.

Η ίδια, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 7/2 και είπε χαρακτηριστικά:

«Πονάω. Ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω. Έφαγα μπουνιά στο κεφάλι δυνατά. Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι έχει συμβεί και για ποιον λόγο. Εμένα με άρπαξαν και έκανα επίθεση γι΄αυτό έφαγα πολλές μπουνιές και ο μόνος λόγος που τη γλίτωσε εκείνος και τις έφαγα εγώ, είναι επειδή δεν ήξερα αν είχε κάποιο όπλο ή μαχαίρι. Προς το παρόν θέλω απλά να συνέλθω. Χτύπησα τόσο πολύ που μέχρι και εμετούς έκανα χθες και τώρα ζαλίζομαι πολύ».

Δείτε το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved