Γιάννης Βαρδής για Φιλοθέη Μωβ: «Διαχειριζόταν το θέμα των χρημάτων για τον «Άλλο Άνθρωπο»
Showbiz

Γιάννης Βαρδής για Φιλοθέη Μωβ: «Διαχειριζόταν το θέμα των χρημάτων για τον «Άλλο Άνθρωπο»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε δηλώσεις ο Γιάννης Βαρδής το πρωί της Τετάρτης 7/2. 

Ο τραγουδιστής μίλησε για την επαφή που είχε όλα αυτά τα χρόνια με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» και τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο ενώ έκανε και αποκαλύψεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την κηδεία του αείμνηστου πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, ο Γιάννης, μέσω ανάρτησής του, είχε ζητήσει αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα σε έναν λογαριασμό προκειμένου να ενισχυθεί το έργο της κοινωνικής κουζίνας. Όπως τόνισε, το χρηματικό κομμάτι το χειριζόταν η σύντροφος του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ.

gianis-vardis-(2).jpg

Αρχικά, ανέφερε: «Όταν πιστεύεις σε μια προσπάθεια και έναν άνθρωπο, δεν ξέρεις τι άνθρωπος μπορεί να προκύψει αυτός στην πορεία. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε βοηθήσει, από την αρχή, την πολλή αρχή. Δεν ξέρω αν ο πατέρας μου είχε δώσει λεφτά, αλλά ακόμα και όταν έφυγε ο πατέρας μου, εγώ πολλές φορές έστελνα φαγητό στον "Άλλο Άνθρωπο". Με έπαιρναν διάφορες εταιρείες από την επαρχία και έλεγαν "έχουμε έναν τόνο φακές, έναν τόνο ρύζι", τους έστελνα κατευθείαν στον “Άλλο Άνθρωπο”. Όλα πήγαιναν εκεί».

Επίσης, πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, δεν έχω άλλη επαφή και δεν ξέρω τι γινόταν όλο αυτό το φαγητό μετά. Σίγουρα είναι στενάχωρο. Λίγο αποδομείται η κοινωνία μας, τα πιστεύω μας. Ο πατέρας μου βοηθούσε όσο ήταν υγιής βοηθούσε από πιο πριν, εγώ άρχισα στην πορεία να βοηθάω. Χρήματα δεν βάλαμε ποτέ. Δεν ξέρω τι είδους βοήθεια πρόσφερε ο πατέρας μου, αλλά εγώ ότι βοήθεια μπορούσα να προσφέρω, ήταν με φαγητό».

gianis-vardis-(3).jpg

Για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο σχολίασε: «Τον έχω γνωρίσει τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, μου είχε κάνει καλή εντύπωση, όπως σε όλους νομίζω».

Τέλος, ο Γιάννης Βαρδής για το θέμα της κηδείας του πατέρα του, είπε ότι το χρηματικό το χειριζόταν η Φιλοθέη Μωβ. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Σε αυτά να ρωτήσετε τη σύντροφο του πατέρα μου, γιατί αυτή διαχειριζόταν το κομμάτι αυτό. Είχαμε πάρει μια κοινή απόφαση, να γίνει αυτή η κίνηση για τον "Άλλο Άνθρωπο", αλλά ναι, δεν το διαχειριζόμουν εγώ».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved