Γιάννης Σαββιδάκης: «Με ενδιαφέρει η τηλεόραση αλλά όχι για πάνελ, θέλω εγώ να είμαι ο παρουσιαστής»
Showbiz

Γιάννης Σαββιδάκης: «Με ενδιαφέρει η τηλεόραση αλλά όχι για πάνελ, θέλω εγώ να είμαι ο παρουσιαστής»

Ο Γιάννης Σαββιδάκης μίλησε στην κάμερα του Happy Day για τις προτάσεις που έχει δεχτεί για παρουσίαση αλλά και για τη σχέση του με τα παιδιά του.

Όπως είπε, είναι ανοιχτός σε προτάσεις για τηλεόραση όμως θέλει να παρουσιάσει εκείνος κάποια εκπομπή και δεν θέλει να είναι σε ένα πάνελ.

«Στο μαγαζί που τραγουδάω κάνουμε έναν περίπατο στη μουσική, αυτό λέω στον κόσμο, ότι “δώστε μας το χέρι σας, να σας πάμε μια βόλτα, αφεθείτε σε εμάς, μην ασχολείστε”», είπε αρχικά ο Γιάννης Σαββιδάκης.

savidakis.jpeg

Και συνέχισε: «Με ενδιαφέρει η τηλεόραση, θα ήθελα να κάνω κάτι. Απολύτως όχι... Σε πάνελ δεν θα μπορούσα να είμαι, θα ήθελα να παρουσιάσω εγώ κάτι και να είμαι εγώ και άλλος ένας ή άλλη μία κοπέλα. Είχα προτάσεις και για εκπομπή και για πάνελ, αλλά ήταν ένα είδος κρασιού που δεν ήθελα να το πιω».

Όσο για τα παιδιά του είπε μεταξύ άλλων: «Τα παιδιά μου παίζουν ντραμς και πιάνο, αντίστοιχα, είναι πολύ καλοί. Τα παιδιά είναι στην εφηβεία και στο σπίτι γίνεται πανικός, δεν μπορώ… Να είναι καλά τα παιδιά μου όμως, γατί δείχνουν ότι είναι και “ζωντανοί”, δεν είναι μαλθακοί. Τρώνε πάρα πολύ, σε λίγο θα φάνε και τα έπιπλα νομίζω».

Δείτε το απόσπασμα από το Happy Day:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved