Ελένη Χατζίδου στο gossip-tv: «Η ευτυχία μέσα στο γάμο είναι επιλογή»
Showbiz

Ελένη Χατζίδου στο gossip-tv: «Η ευτυχία μέσα στο γάμο είναι επιλογή»

Παγκόσμια ημέρα γάμου: Πρότυπο οικογένειας αποτελούν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Το ζευγάρι, που απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή τους Breakfast @Star έχει βρει το μυστικό ώστε ο γάμος του να διατηρείται σε μια ισορροπία, παρά το γεγονός ότι καθημερινά είναι μαζί ακόμη και στην εργασία του.

Η Ελένη και ο Ετεοκλής πιστεύουν ακράδαντα στην ιερότητα του θεσμού του γάμου. Οι δυο τους ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία όταν στη ζωή τους ήρθε η μικρή Μελίτα.

breakfastatstarofficial_1695108176_3195121424602574228_5998699291.jpg

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα γάμου, μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για όλα εκείνα τα μικρά αλλά και τόσο σπουδαία που έκαναν την ευτυχία μέσα στο γάμο της να είναι επιλογή και όχι ανάγκη!

«Όσο προστατεύεις την αγάπη, τον έρωτα και τον αλληλοσεβασμό το «για πάντα» ίσως μοιάζει λίγο», θα πει η Ελένη Χατζίδου.


Η πιο δυνατή ανάμνηση που έχεις κρατήσει από την ημέρα του γάμου σας;

«Δεν μπορώ και δεν θέλω να ξεχωρίσω, γιατί θα αδικήσω σίγουρα κάποια άλλη στιγμή από εκείνη την ευλογημένη ήμερα που πραγματικά ήταν όλα μαγικά και όλα μια ανάμνηση που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ».

Ποια είναι η πιο συγκινητική στιγμή που έχετε ζήσει μέσα στο γάμο σας;

«Η γέννηση της Μελίτας μας!»

Ποια είναι η αγαπημένη σας συνήθεια ως ζευγάρι;

«Αγαπημένη μας συνήθεια είναι να περνάμε χρόνο με την οικογένεια αλλά επειδή λες ως ζευγάρι, θα σου πω πως λατρεύουμε να βαριόμαστε μαζί, αγαπάμε τη ρουτίνα μας, αυτό το να αράζουμε που λέμε. Ε, είναι τέλειο και ας μην λέμε τίποτα, συνεννοούμαστε με δικούς μας κώδικες».

eleni.hatzidou_1705655863_3283601830549217986_23456960.jpg

Ποια είναι μια πρόκληση που έχετε ξεπεράσει μαζί και έκανε τη σχέση σας πιο δυνατή;

«Όταν πορεύεσαι μαζί με τον άνθρωπο σου τόσο στα θέματα του σπιτιού όσο και στα επαγγελματικά και γενικότερα σε οτιδήποτε μας περιβάλει τότε όλα είναι μια πρόκληση και είναι υπέροχο που την ζούμε μαζί και εξελισσόμαστε μέσα από αυτή τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο».

Ισχύει αυτό το… «για πάντα» στον γάμο;

«Για να κάνεις το «για πάντα» να ισχύει, πρέπει καθημερινά να δίνεις τα πάντα. Όσο προστατεύεις την αγάπη, τον έρωτα και τον αλληλοσεβασμό, το «για πάντα» ίσως μοιάζει λίγο και ίσως θες παραπάνω από το ''για πάντα''».

Ποιος είναι ένας μικρός αλλά ουσιαστικός τρόπος που δείχνετε την αγάπη σας ο ένας για τον άλλον;

«Το τελευταίο γλυκό στο ψυγείο θα το αφήσει ο ένας για τον άλλον και ακόμα και αν δεν το φάει κανείς, θα μείνει εκεί μήπως και το θελήσει ένας από τους δυο μας».

eleni.hatzidou_1691654184_3166147233900245328_23456960.jpg

Πώς ξεπερνιούνται οι μικρές «κρίσεις» μέσα στον γάμο;

«Με συζήτηση και βάζοντας πάνω από όλα το «εμείς» και όχι το «εγώ»! Όταν καταλάβεις πως μέσα στο ίδιο σπίτι δεν υπάρχουν κερδισμένος και χαμένος ή δίκαιο και άδικο αλλά το κοινό καλό του σπιτιού, τότε όλα περνάνε!»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved