Βίκυ Μιχαλονάκου: «Σαφώς κι ένα reunion του «Ερωτοδικείου» θα έσπαγε ταμεία»
Showbiz

Βίκυ Μιχαλονάκου: «Σαφώς κι ένα reunion του «Ερωτοδικείου» θα έσπαγε ταμεία»

Η Βίκυ Μιχαλονάκου έχει αφήσει τη σφραγίδα της στην τηλεόραση με την εκπομπή «Ερωτοδικείο». Σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλά για όσα θυμάται από εκείνη την εποχή και αν θα το ξαναέκανε.

Έχετε αφήσει τη σφραγίδα σας στην ιδιωτική τηλεόραση με την εκπομπή «Ερωτοδικείο». Τι θυμάστε από εκείνη την εποχή;

Το «Ερωτοδικείο» ήταν μια ανατρεπτική και επιτυχημένη εκ του αποτελέσματος εκπομπή, η ιδέα της οποίας, άκρως πρωτότυπη και παγκόσμιας αποκλειστικότητας, δημιούργησε τηλεοπτικούς κραδασμούς, εισάγοντας κενά δαιμόνια στο τηλεοπτικό κατεστημένο. Να σας θυμίσω ότι στην τηλεοπτική μου καριέρα στην ιδιωτική τηλεόραση, έχοντας δώσει δείγματα υψηλής αισθητικής και τηλεθέασης, παρουσίασα εκπομπές με άλλου είδους περιεχόμενο εξίσου επιτυχημένες και πρωτότυπες, όπως η εκπομπή «Στην Πόλη των Παραισθήσεων» η οποία ξεχώρισε για τον πρωτοτυπισμό της, ενώ έτυχε μεγάλης υποδοχής από κοινό και τηλεκριτικούς, κάνοντας μια βαθιά τομή στα τηλεοπτικά δρώμενα.

201302051320100.6984_VIKI_MIXALONAKOY_04022013.jpg

Πάντως ένα reunion του «Ερωτοδικείου» θα έσπαγε ταμεία. Θα το ξανακάνατε;

Σαφώς ένα reunion του «Ερωτοδικείου» θα έσπαγε ταμεία… Αναφανδόν όχι, η ιστορία δεν επιλαμβάνεται ως φάρσα, πολλές φορές εκδικείται τους επιγόνους και τους απογόνους των μαχών και των ιδεών… Νοσταλγώ μόνο μόνο τη χαμένη ελληνική ταυτότητα, του φραμπαλά και του φραπόγαλου, τη χαμένη εποχή της αθωότητας…

Στο παρελθόν κάποιοι είχαν χαρακτηρίσει «cult» το Ερωτοδικείο, αποδέχεστε αυτόν τον χαρακτηρισμό;

Το «Ερωτοδικείο» ήταν αντιcult και γενικά αντί… Ήταν μια εκπομπή surreal, με εμφανείς επιρροές από το κίνημα του Υπερρεαλισμού, λόγω του ότι έχω εντρυφήσει στην Ιστορία της Τέχνης στο πλαίσιο των Ανθρωπιστικών μου Σπουδών στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό. Το «Ερωτοδικείο» βγήκε εκτός συνόρων και τα ξένα κανάλια ενδιαφέρθηκαν για το concept και την ιδέα της εκπομπής αναγνωρίζοντας ότι από την αρχαία μήτρα της Ελλάδας κυοφορούνται ακόμη τηλεοπτικές ιδέες με φιλοσοφική διάσταση.

Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved