Φωτιάδη - Νέα εξέλιξη: Η επίσκεψη στα επείγοντα νοσοκομείου & η συμπληρωματική κατάθεση στο Τμήμα
Showbiz

Φωτιάδη - Νέα εξέλιξη: Η επίσκεψη στα επείγοντα νοσοκομείου & η συμπληρωματική κατάθεση στο Τμήμα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Μικαέλας Φωτιάδη, με το μοντέλο να επισκέπτεται τα επείγοντα και να καλείται για συμπληρωματική κατάθεση στο Τμήμα. Ποιος είναι ο νέος της δικηγόρος; 

Η Μικαέλα Φωτιάδη φαίνεται να παίρνει την κατάσταση στα χέρια της μετά την επίθεση που δέχθηκε στη μέση του δρόμου από άγνωστο άνδρα, ο οποίος την τραυμάτισε και τη γέμισε με μώλωπες.

Το μοντέλο αναφέρθηκε τις προηγούμενες μέρες στον ξυλοδαρμό του και περιέγραψε όσα εφιαλτικά έζησε μετά την βραδινή της έξοδο στο Κολωνάκι.

Στην εκπομπή Live News είχε αποκαλύψει: «Σωματικά το κεφάλι μου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είχα και ένα θέμα με το κεφάλι πριν από το χτύπημα και μετά χτυπήθηκε χειρότερα και θα πάω σε λίγες ώρες σε γιατρό να μου ελέγξουν το κεφάλι για να δουν σε τι κατάσταση είναι», είπε αρχικά η Μικαέλα Φωτιάδη και συνέχισε για το όνομα του άνδρα που κατήγγειλε στην ανάρτησή της:

«Αυτό το έγραψα εκείνη την ώρα, διότι είχαμε χωρίσει και είχαμε κάποιες διαφωνίες και κάποιους καβγάδες. Μέχρι πριν δύο βδομάδες είχαμε και επικοινωνία φιλικά αλλά υπήρχαν και οι καβγάδες. Οπότε πάνω στα νεύρα μου και στη θολούρα μου πήγε εκεί το μυαλό μου αλλά μετά το σκέφτηκα ότι μετά από τέσσερα χρόνια σχέση που είχαμε δεν θα έκανε κάτι τέτοιο».

1707382742894-767795078-mikaela.jpg

Αναφερόμενη στον δράστη η Μικαέλα Φωτιάδη είχε τονίζει πως είναι: «Ένας άγνωστος, που θεωρώ ότι ήταν βαλτός γιατί ούτε που με έκλεψε, ούτε τίποτα. Από όσους έχουν μιλήσει τρεις είναι φίλοι. Έχουν μιλήσει πολλά άτομα»

Οι νέες εξελίξεις

Με ένα ολιγόλεπτο βίντεο στο Instagram, η Μικαέλα Φωτιάδη ανακοίνωσε πως βρίσκεται ξανά στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου, ενώ αργότερα θα επισκεφτεί το Αστυνομικό Τμήμα για συμπληρωματική κατάθεση.

Πλέον στο πλευρό της ως δικηγόρος της θα βρίσκεται ο Αλέξης Κούγιας όπως ανακοινώθηκε μέσα από το βίντεο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved