Μιμή Ντενίση: Η κόρη της, Μαριτίνα, της έκανε την πιο όμορφη έκπληξη! Η συγκίνηση της ηθοποιού
Showbiz

Μιμή Ντενίση: Η κόρη της, Μαριτίνα, της έκανε την πιο όμορφη έκπληξη! Η συγκίνηση της ηθοποιού

Την πιο όμορφη έκπληξη έκανε η Μαριτίνα στη μαμά της, Μιμή Ντενίση!

Αυτό το διάστημα η Μιμή Ντενίση απολαμβάνει την επιτυχία της παράστασης «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» στη Θεσσαλονίκη.

Και μπορεί πλήθος κόσμου να συρρέει καθημερινά όμως αυτό το πρόσωπο που ήθελε στο πλευρό της όσο κανένα άλλο η Μιμή Ντενίση, δεν είναι άλλο από την κόρη της, Μαριτίνα.

denisi-maritina.png

«Η ωραιότερη έκπληξη που είχα τον τελευταίο καιρό. Η κόρη μου ήρθε στην Θεσσαλονίκη χωρίς να το ξέρω. Μαζί με την χαρά που μας έχετε προσφέρει όλοι, έχω και την χαρά να έχω και την κόρη μου δίπλα μου», έγραψε η ηθοποιός, ευτυχισμένη που η Μαριτίνα της έκανε την πιο όμορφη έκπληξη και βρέθηκε κοντά της στη συμπρωτεύουσα.

Δες το ποστ της ηθοποιού

https://www.instagram.com/p/C3Io07-ItyV/

«Αν μία γυναίκα αποφασίσει να υιοθετήσει, πρέπει να είναι πάρα πολύ σίγουρη ότι θέλει να το κάνει. Αν θέλει να το κάνει και είναι σίγουρη, θα γίνει αν είναι στο έτσι κι έτσι και θεωρεί ότι δεν είναι απόλυτα δικό της το παιδί, δεν θα γίνει. Δεν είναι όλες οι γυναίκες για μανάδες, πιστεύω πως εσύ είσαι, όπως κι εγώ είμαι! Το παιδί δεν μου ήταν ποτέ δύσκολο, δεν αισθάνθηκα ότι θα χάσω κάτι ή ότι άλλαξε η ζωή μου. Το παιδί το έβαλα μέσα στην ζωή μου, δεν έκανα μία άλλη ζωή, δεν της παρουσίασα ποτέ μία ψεύτικη ζωή, ότι εγώ είμαι νοικοκυρά που μένει σπίτι. Ξέρει ότι η μαμά της είναι αυτό, αλλά η μαμά της είναι πάντα δίπλα της, είναι προτεραιότητα για εμένα και, ξέρει ότι και στην σκηνή του θεάτρου να είμαι αν συμβεί κάτι θα φύγω και θα πάω κοντά της.», έχει πει η ηθοποιός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved