Συγκλονίζει η Τζούλη Αγοράκη για την περιπέτεια της υγείας της: «Μετά συνήθως καταρρέεις...»
Showbiz

Συγκλονίζει η Τζούλη Αγοράκη για την περιπέτεια της υγείας της: «Μετά συνήθως καταρρέεις...»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε η Τζούλη Αγοράκη το απόγευμα της Τετάρτης (14-02).

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περιπέτεια της υγείας της όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο του μαστού και πώς το διαχειρίστηκε την «επόμενη μέρα».

agoraki-(1).jpg

«Η ρήση «ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό» είναι απόλυτα αληθινή, το βλέπουμε να συμβαίνει. Όταν περάσεις δηλαδή από τη δυσκολία, σε οπλίζει η ίδια η δυσκολία με μια δύναμη που δεν την ξέρεις ότι την έχεις, σχεδόν θεϊκή, για να τα βγάλεις πέρα. Μετά συνήθως καταρρέεις, έτσι είναι τα στάδια. Όταν όμως συνειδητοποιείς ότι αυτό τελείωσε, έχεις μια τεράστια επιβιωτική δύναμη. Είναι σαν να σου δίνει και η ζωή ένα γαλόνι», είπε και συνέχισε:

«Επειδή τα πράγματα λειτουργούν καμιά φορά με το δις εξαμαρτείν, δηλαδή όταν έχεις ένα πρόβλημα έρχεται και ένα άλλο, η ζωή μετά σου δίνει και μαζεμένες τις χαρές από δίπλα. Το έχω δει».

agoraki-(3).jpg

«Ο Πικάσο έλεγε ότι «πριν ζηλέψεις μια ζωή, πρέπει να την ζήσεις τουλάχιστον 24 ώρες». Αυτό με τα social media είναι μια τεράστια παγίδα! Φυσικά και δεν θα βγω να κλαίω, να λέω «αχ το δράμα μου». Θα βγάλω την στιγμή μου την ωραία, την λαμπερή, γιατί θέλω να δείξω και στους άλλους την χαρά. Φυσικά όμως δεν μπορείς να είσαι έτσι συνέχεια, το ότι γράφω λοιπόν δείχνει ότι έχω και κάποια σκοτάδια να διαχειριστώ» πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved