Προξενιό: Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Δεν έχω ξαναπαίξει τη μητέρα μεγάλων παιδιών»
Showbiz

Προξενιό: Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Δεν έχω ξαναπαίξει τη μητέρα μεγάλων παιδιών»

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη επέστρεψε τηλεοπτικά με έναν ιδιαίτερο ρόλο στη δραματική σειρά εποχής του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας» και μιλάει για όλα.

Η καταξιωμένη ηθοποιός αποκαλύπτει όσα θα συμβούν στη συνέχεια στη ζωή των ηρώων αλλά και το πώς πήρε τον ρόλο στη σειρά.

Επίσης, αναφέρει πως πλέον νιώθει το σπίτι που γίνονται τα γυρίσματα, σαν δεύτερο δικό της.

  • Πώς προέκυψε η συμμετοχή σας στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας»;

Με πήρε ο Νίκος Απειρανθίτης, με τον οποίο γνωριζόμαστε πολύ καλά -είχαμε δουλέψει με τον Κώστα Κουτσομύτη στο παρελθόν- και μου έκανε την πρόταση για τον ρόλο της Κυριακούλας. Μιλούσαμε δύο μέρες στο τηλέφωνο από το πρωί έως το βράδυ.

Έτσι, παρόλο που είχα κλείσει ήδη να είμαι στο θέατρο, αποφάσισα να το κάνω. Είχα πάρα πολύ καιρό να παίξω στην τηλεόραση. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπήρχε καθόλου στο μυαλό μου, ούτε σαν επιθυμία στην ψυχή μου.

  • Άρα ήταν επιλογή σας να απέχετε από την τηλεόραση;

Ναι, ήταν επιλογή μου. Βέβαια, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν χτύπαγε έτσι κι αλλιώς το τηλέφωνό μου. Οπότε, αν είχα ανάγκη από δουλειά, θα υπήρχε πρόβλημα.

pegki-trikalioti-dimitris-serfas.jpg
  • Γιατί δεν θέλατε να παίξετε σε κάποια σειρά;

Επειδή παίζω πολύ έντονα στο θέατρο και επιλέγω δύσκολους ρόλους, που απαιτούν απόλυτη ψυχική, σωματική και φωνητική αφοσίωση. Επίσης, έχω και μια οικογένεια. Οπότε ένιωθα ότι δεν μπορώ να μπω σε διαδικασία γυρισμάτων για μία σειρά. Είχα πει ότι, αν κάνω τηλεόραση, δεν θα κάνω θέατρο, όμως τελικά φέτος καταπιάνομαι και με τα δύο.

  • Με ποια κριτήρια επιλέξατε να αποδεχθείτε τον ρόλο της Κυριακούλας;

Επέλεξα να υποδυθώ την Κυριακούλα επειδή είναι ένας ρόλος που δεν μου έχει προταθεί ξανά. Δεν έχω ξαναπαίξει τη μητέρα μεγάλων παιδιών. Ηλικιακά, θα μπορούσα να έχω παιδιά σε αυτές τις ηλικίες, αλλά εμφανισιακά μοιάζω αρκετά πιο νέα, επειδή είμαι μικροκαμωμένη. Μου δόθηκε, λοιπόν, η δυνατότητα να αλλοιωθώ με έναν τρόπο. Μου αρέσουν οι μεταμορφώσεις, νιώθω πιο ελεύθερη πίσω από αυτές. Πολλές φορές, σχεδόν δεν με αναγνωρίζω, όταν υποδύομαι την Κυριακούλα, το πρόσωπο και το βλέμμα μου είναι τόσο σκληρά.

  • Κατά τη γνώμη σας, ποια στοιχεία κάνουν τη σειρά να ξεχωρίζει σε σχέση με τις υπόλοιπες εποχής;

Δεν μου αρέσει να συγκρίνω. Η σειρά μας έχει ένα πολύ καλό σενάριο, τα γυρίσματα γίνονται όλα σε φυσικούς χώρους, δεν υπάρχει ούτε ένα πλατό. Αυτό σημαίνει ότι είναι μία προσεγμένη και ακριβή παραγωγή. Το σπίτι της Κυριακούλας είναι πραγματικό, βρίσκεται στην Πεύκη και το νιώθω πια σαν δεύτερο σπίτι μου, είπε η Πέγκυ Τρικαλιώτη στο my tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved