«Μα πως να σβήσω αυτή τη θάλασσα από το μυαλό μου», γράφει η Βαμβακούση για τον Αγγελόπουλο!
Showbiz

«Μα πως να σβήσω αυτή τη θάλασσα από το μυαλό μου», γράφει η Βαμβακούση για τον Αγγελόπουλο!

Τον έρωτά τους γιορτάζουν μια μέρα σαν αυτή η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Το ζευγάρι πριν μερικές ημέρες υποδέχτηκε το πρώτο του παιδί με τους δυο τους να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η Δήμητρα θέλησε να γράψει δυο λόγια τρυφερά κάνοντας δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον αγαπημένο της, Γιώργο Αγγελόπουλο.

aggelopoulos-vamvakousi.jpg

«Με αφορμή τη σημερινή μέρα… Είχα πείσει τον εαυτό μου ότι το νεαρό της ηλικίας και ο ενθουσιασμός ήταν ο συνδυασμός που έκανε το μυαλό να μεταφράζει τις πεταλούδες στο στομάχι ως έρωτα. Ότι δηλαδή ήταν ένα παιχνίδι του νου. Για κάποια χρόνια είχε συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ο έρωτας δεν υπάρχει. Μέχρι που είδα αυτά τα γαλαζοπράσινα μάτια και τι άλλο να σας πω;
Είναι σχεδόν ευλογία να μπορείς να ερωτευτείς στις μέρες μας. Πόσο μάλλον να είναι αμοιβαίο. Στην πραγματικότητα δεν γιορτάζει πολύς κόσμος σήμερα, και δεν εννοώ τις καρδούλες, τα μπαλόνια και τα τριαντάφυλλα. Και ναι ξέρω, ξέρω ο έρωτας περνάει λένε… Μα πως να σβήσω αυτή τη θάλασσα από το μυαλό μου που όσες φορές τον αντικρίζω το ρεύμα που διαπερνάει, θα με καθιστά για πάντα ανεπαρκή;» έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση.

Δες την ανάρτησή της στη gallery

«Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή… Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή όλων των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει. Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου. Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο ευτυχής μπαμπάς.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved