Λάουρα Λάτσιου: Έφτιαξε το πρώτο της φαγητό και έστειλε φωτογραφία στη μαμά της, Ελένη Μενεγάκη
Showbiz

Λάουρα Λάτσιου: Έφτιαξε το πρώτο της φαγητό και έστειλε φωτογραφία στη μαμά της, Ελένη Μενεγάκη

Η Λάουρα Λάτσιου, η κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου σπουδάζει στο Λονδίνο και… έφτιαξε το πρώτο της φαγητό!

Η 19χρονη έφτιαξε αρακά και έστειλε φωτογραφία στη μαμά της που τρώει αρακά φτιαγμένο από τα χεράκια της!

Μάλιστα η Λάουρα έστειλε φωτογραφία της στη μαμά της, την Ελένη την ώρα της εκπομπής που έτρωγε αρακά από τα χεράκια της!

laoura-latsiou-kentriki.jpg

Η Ελένη είδε τη φωτογραφία και ενθουσιάστηκε και την έδειξε και στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Κοίτα Αργυρώ, η κόρη μου τι τρώει, αρακά! Μου είπε «έμαθα να φτιάχνω αρακά, μπήκα στο site της Αργυρώς…»! Της είπα «παιδί μου πώς είναι η γεύση;»! Το παιδί μου αναγκαστικά μαγειρεύει μόνο του, είναι μακριά και σπουδάζει. Μου είπε τελικά δεν είναι και δύσκολο…»!

Η 19χρονη σπουδάζει στο Λονδίνο και η μαμά της πολλές φορές έχει αναφερθεί στην κόρη της μιας και την έχει έγνοια που είναι μακριά, αφού σαν παιδί δεν ήταν εύκολο όσον αφορά το φαγητό.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ελένη είχε πει πριν λίγο καιρό για την κόρη της που σπουδάζει στο εξωτερικό: «Σας έλεγα τις προάλλες για την κόρη μου που είναι στο εξωτερικό και η έγνοια μου ήταν όχι πως θα κοιμηθεί μόνη της, αλλά τι θα φάει… Είπα «το παιδί μου, θα έχει να φάει, που δεν ξέρει να φτιάχνει τίποτα…Ποιος θα μου το προσέξει;».

H Λάουρα Λάτσιου λοιπόν έφτιαξε το πρώτο της φαγητό, που ήταν αρακάς και έστειλε φωτογραφία στη μαμά της.

Δείτε όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη που ενθουσιάστηκε με την κόρη της Λάουρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved